Gratis

Smaakboulevard 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Meer en Vaart

Meer en vaart 300

1068 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SMAAKBOULEVARD 1 juli 2017 / 24 september 2017 van 13.00 - 21.00 uur

De Smaakboulevard is het Food festival van West /Nieuw West in Amsterdam. Een festival dat al vanaf 2010 ieder jaar twee keer terugkeert naar de mooiste oever van de Sloterplas.

LOCATIE

Een uniek stukje Amsterdam, dat vorig jaar geheel is vernieuwd met een prachtige sfeervolle boulevard. Recht tegenover Osdorpplein,het winkel centrum van Nieuw West, met onlangs het nieuw geopende Westmarkt food court.

BEZOEKERS

De Smaakboulevard trekt 7.000 tot 10.000 bezoekers. Bezoekers profiel is heel breed en divers. De Smaakboulevard is laagdrempel en richt zich op alle lagen en kleuren van de stad. Het onderscheidt zich daarmee van de overwegend hipsters Food truck festivals.

MARKT

De markt bestaat uit ≤ 30 food/beverage aanbieders en ≥ 20 non food aanbieders. Het Non- food gedeelte wordt georganiseerd door Blendmarket (www.blendmarket.nl). Er staan 50% Food Trucks en 50% kramen. De kramen worden veelal bezet door lokale smaakmakers en dat geeft het festival ook echt een couleur local.

PROGRAMMERING

De Smaakboulevard werkt samen met theater de Meervaart. We hebben ieder jaar een professionele programmering dat gratis wordt aangeboden.

INSCHRIJVING

Voor meer informatie, neem contact op met spang31@gmail.com. Direct inschrijven? kijk voor inschrijven en voorwaarden op: www.smaakboulevard.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Meer en Vaart

Meer en vaart 300

1068 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen