Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Salons Waerboom

Jozef Mertensstraat 140

1702 Groot-Bijgaarden

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wegens groot succes veranderen we van locatie.
De Smart HR Day 2018 vindt plaats in Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden.


Programma

  • 12u00 : Onthaal met broodjeslunch
  • 12u50 : Welkomstwoord
  • 13u05 : Eerste workshop
  • 14u00 : Tweede workshop
  • 14u55 : Derde workshop
  • 15u35 : Pauze
  • 15u50 : Gastspreker Frederk Anseel
  • 16u45 : Afsluitende drink


Interactieve workshops
Na het succes en de unaniem positieve reacties van de deelnemers de voorgaande jaren, organiseren we weer drie interactieve, praktijkgerichte workshops. Geen saaie theorieles, maar boeiende sessies met best practices van interessante HR-professionals.

1. Tips & tricks in de wereld van compensation & benefits
We bespreken een aantal trends, problemen en alternatieven. Ervaringsdeskundigen analyseren praktijkvoorbeelden en geven tips rond optimalisatie voor uw organisatie. Topics als ‘mobiliteit’ en ‘flexibele verloning’ passeren de revue.

2. Optimaliseren en automatiseren van processen; mee met de laatste evoluties
Er gaat nog steeds veel kostbare tijd verloren aan administratieve taken. Dankzij de automatisering van beheertaken maakt u meer tijd vrij voor strategische, resultaatgerichte HR-activiteiten. We nemen de evoluties onder de loep en kijken al even verder in de toekomst.

3. Tendensen en werkwijzen bij het outsourcen van talenten
HR-outsourcing is niet meer het voorrecht van de grote ondernemingen. Door gebrek aan tijd of expertise is outsourcing vandaag steeds vaker de ideale oplossing voor kmo’s. Samen met Marleen Deleu* bespreken we de verschillende mogelijkheden en hoe u efficiënter te werk kan gaan.
(*
Na een loopbaan van meer dan 26 jaar in de HR-dienstverlening in België en Nederland is Marleen Deleu sinds 4 jaar als consultant, trainer en spreker op missie om organisaties te helpen met het ontwikkelen van een visie en beleid rond hun ingehuurde talenten. Marleen is Certified Contingent Workforce Professional (CCWP), co-auteur van onderzoeksrapporten over MSP, VMS en RPO, en mede-stichter en Director van Nextconomy, het online kennisplatform voor en over freelancers in ons land.)Inspirerende keynote
Gastspreker Frederik Anseel deelt zijn visie op de toekomst van personeelsbeheer. Hij zal het hebben over werk in de toekomst; hoe het organiseren en hoe inspelen op de behoeften van nieuwe werknemers. Daarnaast heeft hij ook aandacht voor de huidige en toekomstige criteria en competenties in leidinggeven.
De Smart HR Day is een gratis evenement.
U kan kosteloos annuleren tot 10 oktober 2018.
 Bij afwezigheid zonder voorafgaande melding wordt een no show fee van € 80 (excl. btw) aangerekend. Dit bedrag wordt integraal aan een goed doel geschonken.

Datum en tijd

Locatie

Salons Waerboom

Jozef Mertensstraat 140

1702 Groot-Bijgaarden

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen