€ 199 – € 399

SMG Academy | Google Analytics | 1 oktober 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

In deze basistraining Google Analytics van Alex van Holland leer je in één avond de mogelijkheden van Google Analytics. Hoe kan je van de informatie uit Google Analytics heldere rapportages en analyses maken die je kan toepassen voor conversiedoeleinden op je website.

Training: Google Analytics basis

Google Analytics is een gratis tool die je in staat stelt het websiteverkeer op een praktische manier te analyseren. En die analyses kan je weer inzetten in je marketingactiviteiten. Want wat je kan meten kan je ook weer verbeteren!

De training start met een introductie over de werking van Google Analytics en uitleg over de belangrijkste begrippen. Hoe installeer je de trackingcode op je website waardoor je bezoekersdata naar Google Analytics wordt gestuurd. Verder leer je hoe je het beste je account kan structureren en het instellen van filters om diverse rapportages te genereren.

Diverse vormen van rapportages en analyses komen aan bod. Analyses met betrekking tot doelgroepen, demografische aspecten, interesses, acquisitie, gedrag en conversies. Uiteindelijk geeft je dit een goed beeld over je websiteverkeer die je vervolgens kunt inzetten voor je conversiedoelen.

Resultaat:

  • Inrichten Google Analytics Account,
  • Interpretatie van de statistieken en vertalen naar concrete acties,
  • Meetbaar maken van je online marketingactiviteiten,
  • KPI’s instellen, meten en interpreteren,
  • Rendement van je website vergroten door je analyses goed toe te passen.

Over de trainer

Alex van Holland is een data gedreven online marketeer. Alex helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en leesbare informatie en rapportages. Hij weet de rapportages zo te ontwikkelen dat ze ook functioneel zijn om strategisch inzicht te verkrijgen en lange termijn te beslissingen te kunnen nemen. Daarnaast is zijn gegenereerde dat uitermate geschikt om campagnes te optimaliseren en bij te sturen.

Voor wie is dit webinar geschikt

Bedrijfseigenaren, zelfstandig ondernemers die de traffic willen op hun website willen snappen.

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 Facebook Marketing

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Alex en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen