SMG Academy | Optimaliseer je LinkedIn profiel | 24 sept 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

LinkedIn is een perfect platform voor zakelijke doeleinden. Zowel voor freelancers als mensen die in loondienst werken. Tijdens deze training vertelt Dolf Kos, online marketeer, je alle ins- en outs van dit platform.

LinkedIn heeft wereldwijd al meer dan 660 miljoen gebruikers en is een perfect platform voor zakelijke doeleinden. LinkedIn biedt vele kansen om als freelancer of interimmer gevonden te worden door opdrachtgevers. En zeker nu we allemaal de impact ervaren van de nodige maatregelen is het essentieel om je online zichtbaarheid geoptimaliseerd te hebben.Met deze training zorg jij ervoor dat jouw LinkedIn eruit springt! Je profiel heeft een nette en professionele uitstraling waarmee je, je doelgroep kunt gaan benaderen. Daarnaast vertelt Dolf je hoe je, je online bereik kan vergroten.

Resultaat

  • Hoe je jouw persoonlijke profiel optimaliseert
  • Welke mogelijkheden LinkedIn heeft
  • Hoe je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten
  • Hoe je een kwalitatief en sterk netwerk opbouwt
  • Hoe je jouw netwerk voor je laat werken
  • Hoe je beter vindbaar bent voor opdrachtgevers
  • Hoe je effectiever met je doelgroep communiceert

Na de training weet je je te onderscheiden van de rest waardoor je online zichtbaarheid toeneemt!

Over de spreker

Dolf Kos is Senior Online Marketeer, oprichter van Sales Marketing Group en een echte LinkedIn master. Hij coacht de partners van SMG met als doel hen nog succesvoller te laten ondernemen. Dolf Kos beschikt over vele jaren LinkedIn ervaring met het vinden van opdrachten aan de hand van zijn freelance en interim ervaring bij gerenommeerde retailers. Met zijn posts op LinkedIn lukt het hem met tienduizenden views zich in de kijker te spelen onder recruiters en andere belangrijke stakeholders binnen het netwerk.

Reviews en ervaringen

‘Dolf heeft passie, een drive, is attent en gets things done. Als Dolf een visie heeft dan gaat dat gepaard met een onuitputtelijk enthousiasme en vasthoudendheid om zijn doel te bereiken. Ik ben Dolf dankbaar voor zijn tips en inzichten en z’n doortastendheid in het mij aansluiten bij de Sales Marketing Group en for not giving up on me. Zoekt u nog een strategisch Digital marketeer dan kan ik u Dolf van harte aanbevelen!’

"Praktische training met veel real-life voorbeelden en heel veel tips. Als je van plan bent aan de slag te gaan aan je personal branding en het bouwen van relaties, is het zeker een goede training om te volgen. Inmiddels meerdere keren van de partij geweest, omdat er zoveel tips in zitten kan ik er toch nog steeds weer iets nieuws uithalen." - Immelda Oord, Online marketeer/ Social media coach.

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 LinkedIn Training

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Dolf en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen