SMG X FUN

SMG X FUN

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Locatie

OGD - Openbare Golfclub Dronten

2 De Pan

8252 LG Dronten

Netherlands

Kaart bekijken

Sales Marketing Group nodigt je uit voor een experience waarbij fun centraal staat.

Over dit evenement

Ben jij regelmatig bij de golfclub te vinden of zou je juist wel eens een golfclinic willen volgen om te kijken of golfen wat voor jou is? Kom dan naar de golfclinic op 29 juli! De golfclinic is zowel voor ervaren als onervaren golfers. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Expert only

Zes keer per jaar komen SMG Experts samen voor een exclusief Expert Only event: Samen gave activiteiten ondernemen en de kneepjes van het ondernemerschap leren. We leren van experts uit onze eigen groep of huren deze voor je in! Alles om jou nóg succesvoller te maken.

Samenwerken is succes

Tijdens SMG Expert events staan het leggen van connecties en het delen van kennis centraal. Hoe beter je de krachten van andere Experts kent, hoe beter je elkaar kunt helpen. Samen aan opdrachten werken, kennis uitwisselen en sparren inspireert en versterkt. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is!

Business & pleasure

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd in ons netwerk minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij SMG nemen we je daarom geregeld mee naar leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Samen een dagje weg gaan is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Kennis opdoen en plezier maken gaat gelukkig goed samen!