€ 48,40

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Casa Carina

Dr. Willem Dreesweg 2

1185 VB Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wij zijn verheugd weer een Spanjeborrel aan te kondigen:

Het programma:

16.30 Ontvangst met glas Cava

17.00 Netwerkactiviteit door Willem van Boekel: acteur, spreker & facilitator

18.00 Ask me anything: Succesvolle Nederlandse ondernemer in Spanje en Succesvolle Spaanse ondernemer in Nederland in 2 groepen van 15-20 pax. Cati Gomez en een Nederlandse ondernemer in Spanje (tbc)

18.30 Warm en koud tapasbuffet van Sanchez catering en netwerken

19.15 Ask me anything: wisseling van groep

20.00 Woordje van de voorzitter Marco Kivit en einde programma
De sprekers

Willem van Boekel is spreker en facilitator. Hij maakt van iedere bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij interactie, hilariteit en verbinding in het gezelschap. Hij stond ruim 1100 keer voor zakelijke groepen, o.a. als spreker voor Ja-maar en Omdenken. Acteur en dagvoorzitter Willem van Boekel organiseert tijdens de Spanjeborrel een netwerkactiviteit met de deelnemers om elkaar goed te leren kennen en te weten hoe we elkaar zakelijk kunnen helpen.

Cati Gómez is entrepreneur, Cortadora Profesional – professioneel ham snijdster – en ambassadrice van de Spaanse ham in Nederland. Zij verzorgd presentaties in opdracht van bedrijven en brengt haar kennis over de Spaanse ham over op beurzen en evenementen.
Organisator

Deze bijeenkomst wordt voor Business Club Spanje georganiseerd door Christie de Vrij. Eigenaar van Building on Events en MeetingSpain – concepten rondom beurzen en congressen. Zij organiseert reeds meer dan 20 jaar met veel plezier beurzen en congressen in verschillende landen, met een focus op Spanje. Ze ondersteunt daarmee Nederlandse bedrijven en verenigingen bij het organiseren van een event en creëert beursreizen op maat. Tevens biedt ze handvatten voor bedrijven die handel willen of zich willen vestigen in Spanje.Deze bijeenkomst wordt gesponsord door:


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Casa Carina

Dr. Willem Dreesweg 2

1185 VB Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen