Verkoop beëindigd

Speaker's in Business Curaçao: de kracht van internationaal ondernemen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bar 27

Willemstad, Curaçao

Curacao

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Internationaal Ambitieus organiseert in samenwerking met The Business Connection een handelsmissie naar Curaçao voor ondernemers uit Nederland, Suriname en België.

Tijdens Speaker's in Business Curaçao zullen Vanessa Gijsbertha(CUR) en Winston Scholsberg(NL) hun visie delen en tips geven voor internationaal ondernemerschap. Vier deelnemers van de missie krijgen twee minuten de tijd om hun bedrijf te presenteren aan het publiek te presenteren. Na het plenaire gedeelte volgt het netwerken op basis van matchmaking.

Wat houdt matchmaking in? Aan de hand van de sector waarin uw bedrijf onderneemt koppelen wij u aan één of meerdere van onze deelnemers. Op deze manier kunt u effectief netwerken en krijgt u de mogelijkheid om binnen korte tijd kennis te maken met de juiste personen.

Wilt u geïnspireerd raken over internationaal ondernemerschap en heeft u ambities om samenwerkingen aan te gaan met buitenlandse bedrijven? Dan is ''Speaker's in Business Curaçao'' een interessant evenement voor u en uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

1. In welke sectoren zijn de ondernemers actief?

De ondernemers zijn actief in de volgende sectoren: zorg, bouw, toerisme, ICT, techniek, coaching, public speaking, sales, vastgoed, financiële sector, audio visueel, retail, landbouw, events, consultancy, vertalingen, ondernemen in China en zakendoen met Chinezen.

2. Mag ik ook aanwezig zijn als mijn bedrijf niet actief is in bovenstaande sector?

Het is helaas niet mogelijk uw bedrijf te koppelen aan één van onze deelnemers als u niet actief bent met uw bedrijf in bovenstaande sectoren.

3. Hoe kom ik met de juiste personen in contact?

De sectoren worden in de zaal aangegeven en de deelnemers dragen naambordjes met daarop relevante informatie zodat u de juiste personen gemakkelijk kunt vinden.

3. Hoeveel deelnemers zijn aanwezig?

Er zijn 20+ deelnemers van de handelsmissie aanwezig uit Nederland, België en Suriname.

4. Welke kosten zijn er verbonden aan dit evenement?

Het evenement is gratis. Borrelhapjes en een aankomstdrankje verzorgen wij voor u! Daarna zijn de kosten van de drankjes voor eigen rekening

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bar 27

Willemstad, Curaçao

Curacao

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen