€ 29,95

Starten Met Beleggen 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beursplein 5

Beursplein 5

1012 JW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je in 2019 ook beginnen met beleggen? Leer dan in één dag alles wat je weten moet over risico's en kansen en de basisbeginselen.

Let op: i.v.m. de rondleiding over Beursplein 5 kan de begintijd nog een beetje eerder of later worden dan 13.00 uur. Hierover krijg je nog bericht van ons.

We beginnen de dag met een rondleiding door het Beursgebouw: hoor hoe de aandelen- en optiehandel hier ooit begon en krijg een exclusief kijkje achter de

Daarna delen Gouden Stier-winnaars Martine Hafkamp (Fintessa) en Janneke Willemse (RTL Z, BlondjesBeleggenBeter) hun ervaringen en beste lessen met je.

Mary Pieterse-Bloem (Hoofd Obligatiebeleggen bij ABN AMRO) geeft een stoomcursus obligaties. Zijn ze echt minder risicovol dan aandelen? En hoe selecteer je de juiste?

Rot in het vak Paul Springorum sprak jarenlang klanten aan de telefoon en weet dus waar het fout kan gaan. Wat moet je absoluut in de gaten houden?

En Pim van Vliet en Jan de Koning (Robeco) laten je zien hoe je júist door weinig risico te nemen hele goede rendementen kunt boeken.

We sluiten de dag met elkaar af met een gezellige borrel (er is natuurlijk ook fris, en er zijn hapjes).

Voor je naar huis gaat weet je wat de ideale portefeuille voor 2019 en de jaren daarna is.

TIP: Kom met het ov of parkeer op P+R Zeeburg

Je kunt het beste met het openbaar vervoer komen. Vanaf Amsterdam Centraal Station loop je in 8 minuten naar Beursplein 5. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal ook tram 4, 9 of 16 nemen en dan uitstappen bij halte Dam.

Parkeren kan op eigen kosten in de Q-Park parkeergarage naast de Bijenkorf, maar dat is schreeuwend duur (3 euro per 27 minuten). Je kunt ook aan de rand van Amsterdam parkeren op een P+R terrein. Die van Zeeburg is het dichtstbij. Voor 8 euro krijg je een parkeerkaart voor 24 uur en maximaal 5 kaarten voor het openbaar vervoer naar je eindbestemming. Meer info: amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beursplein 5

Beursplein 5

1012 JW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen