Startersdag Breda 28 september 2023 - NAC Stadion

Venster Acties

Startersdag Breda 28 september 2023 - NAC Stadion

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers

Door Startersdagen.com / Ondernemersdagen.com

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 28 sep. 2023 18:45 - 22:00 CEST

Locatie

Rat Verlegh Stadion 3 Stadionstraat 4815 NC Breda Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren 15 minuten
  • eTicket voor mobiel

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op donderdag 28 september 2023 terecht bij de Startersdag Breda. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Ga netwerken, bezoek de Starters/Ondernemersmarkt en laat je inspireren tijdens de seminars en workshops. Het kost je niks dan tijd.

Het adres:
Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 3
4815 NC Breda

Over de organisator

Het is nogal wat, wat je als startende of groeiende ondernemer allemaal moet weten en doen.
Wij zijn Startersdagen.com en Ondernemersdagen.com, community voor alle start-ups, ZZP'ers en Small Business ownes in Nederland. Wij helpen je graag bij de start of verdere groei van je bedrijf!

Op locaties door heel het land, zorgen we voor events met een interessant en avondvullend programma voor ondernemers. Landelijke en lokale organisaties zijn bij onze evenementen aanwezig als kennispartner. Tijdens speeddatingsessies en/of de kennissessies komen ondernemers en kennispartners met elkaar in contact. Kennis delen en een netwerk opbouwen gaat dan als vanzelf. De inspirerende seminars en workshops, maken het plaatje compleet.

Ook online zorgen we dat ondernemers elkaar kunnen vinden en kennis kunnen delen. Bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven en onze speciale kennispagina met actuele artikelen en boeiende blogs.