Startersdag Ede-Wageningen

Venster Acties

Startersdag Ede-Wageningen

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.

Door Startersdagen.com / Ondernemersdagen.com

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 23 mrt. 2022 17:30 - 20:30 CET

Locatie

Akoesticum Nieuwe Kazernelaan 2 6711 JC Ede Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers.

Voor al deze dingen kun je op eind maart 2022 ( let op: specifieke datum wordt nog bekend gemaakt!) terecht bij de Startersdag Ede-Wageningen. Daar zijn allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio.

Ga netwerken, bezoek de startersmarkt en laat je inspireren tijdens de seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf.

Het kost je niks dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Locatie

Akoesticum

Nieuwe Kazernelaan 2D42

6711 JC Ede

Over de organisator

Het is nogal wat, wat je als startende of groeiende ondernemer allemaal moet weten en doen.
Wij zijn Startersdagen.com en Ondernemersdagen.com, community voor alle start-ups, ZZP'ers en Small Business ownes in Nederland. Wij helpen je graag bij de start of verdere groei van je bedrijf!

Op locaties door heel het land, zorgen we voor events met een interessant en avondvullend programma voor ondernemers. Landelijke en lokale organisaties zijn bij onze evenementen aanwezig als kennispartner. Tijdens speeddatingsessies en/of de kennissessies komen ondernemers en kennispartners met elkaar in contact. Kennis delen en een netwerk opbouwen gaat dan als vanzelf. De inspirerende seminars en workshops, maken het plaatje compleet.

Ook online zorgen we dat ondernemers elkaar kunnen vinden en kennis kunnen delen. Bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven en onze speciale kennispagina met actuele artikelen en boeiende blogs.