Gratis

(Stichting) Open Business Borrel Eindhoven | 19 oktober 2017 | Kunsthuys

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sonseweg 39

39 Sonseweg

5681 BH Best

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Entree €2,- graag contant te betalen bij binnenkomst.

Het team van OBB040 nodigt u van harte uit voor de gezelligste netwerkborrel van Eindhoven op 19 oktober 2017. Wij zijn te gast bij Kunsthuys Best, waar we mede ondernemers gaan ontmoeten temidden van prachtige kunstwerken.

’t KUNSTHUYS (Voorheen Galerie de Kei) is gevestigd op het terrein van Park Historia, een prachtig park gelegen midden in de bossen van Best. In deze bijzondere setting bevindt zich sinds mei 2016 galerie KUNSTHUYS in een voormalig WO-II mobilisatie complex. Via de inspirerende beeldentuin betreedt u de galerie die ruimte biedt aan meer dan 1000 werken van grote namen tot aanstormend talent uit binnen- en buitenland.

OBB040 staat voor laag drempeligheid, diversiteit en vertrouwen & respect. De mens staat centraal en de zakelijke verbindingen zijn mooi meegenomen. Mensen die voor de eerste keer OBB040 bezoeken zien we dan ook terug tijdens de volgende OBB040-events. Introducees zijn altijd welkom en worden dan ook hartelijk door ons ontvangen.

Wij bieden elk netwerkevent 3 tot 4 elevator pitchplekken aan voor de promotie van uw bedrijf, project of specifieke zoekvraag. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier via onze website www.obb040.nl. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om u van informatie te voorzien en in overleg met u de datum te bepalen waarop u de pitch kunt houden. Ook kunt u via het contactformulier uw vraag stellen.

Graag tot ziens! Winny Muller & Britt Kinnegen en Team OBB040

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Na de toegangspoort doorrijden en dan rechtsaf slaan voor het restaurant Boshuys. U kunt nu vlak voor het Kunsthuys parkeren.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

De drankjes kunt u cash afrekenen maar pinbetaling wordt geprefereerd.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Dit is niet nodig. Na registratie beschikt de organisatie over alle benodigde gegevens.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sonseweg 39

39 Sonseweg

5681 BH Best

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen