Gratis

Students only: Future Bosses Lunch

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coopr & DEPT

Generaal Vetterstraat 66

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Droom je van een carrière in de communicatie industrie of reclame en ben je nu nog aan het studeren? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Over dit evenement

Hoe cool als je eens met de met de oprichters van Coopr ,Jord Wessels de Commercial Director van DEPT, Eric Kip de managing director van Exterion Media of de oprichters van het creatief bureau qontent matters mag lunchen bij hun op kantoor?

  • Coopr is een communicatiebureau die organisaties (zoals Coca-Cola War Child, Linkedin en Pathé) beter, effectiever, creatiever en eerlijker laat communiceren. De focus is corporate communicatie, Brand PR en Content Marketing. Grijp je kans en schuif aan bij Jos Govaart & Jody Koehler. Kies voor het FBL ticket - Coopr.
  • DEPT is een digital agency voor creativiteit, technologie en data. Ze helpen klanten (o.a. bol.com, Eneco, Bugaboo, ABN Amro, Univé verzekeringen en De Nederlandse Loterijen) met het bouwen en versnellen van hun digitale business door leidende digitale producten, diensten en campagnes te ontwikkelen. Grijp je kans en schuif aan bij Jord Wessels. Kies voor het FBL ticket - DEPT.
  • Exterion Media is dé buitenreclame-exploitant oftewel (Digital) Out-of-Home beheerder. Je kent het wel: reclame in bushokjes, winkelcentra, tankstations en panels langs drukke wegen. Nieuwsgierig geworden? Grijp je kans en schuif aan bij Eric Kip.
  • Qontent matters is een Amsterdams creatief bureau die merken, producten en diensten voor iedereen begrijpelijk zijn. Ze werken voor veel verschillende merken als FÉST, VT wonen en Tele2. Schuif aan tafel bij de 2 oprichters Danijel Dercksen (Creative Director) en Robin van polen (Managing Director). Kies voor het FBL Tickets qontent matters en wees verzekerd van een geslaagde lunch!

Tijdens de Future Bosses Lunch gaan jullie in gesprek aan de hand van stellingen over het vakgebied onder het genot van een lekkere lunch (en deze hoef je niet zelf mee te nemen!!). Er is natuurlijk ook ruimte om je eigen vragen te stellen zodat je een kijkje krijgt in elkaars wereld. Er zijn 5 plekken beschikbaar per bedrijf. Als het vol is kun je je aanmelden op de wachtlijst. Let op: mocht je toch niet kunnen meld je dan minimaal één week van te voren af. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plek!

De lunches starten om 12.00 uur en rond 14.00 ronden wordt het gesprek afgerond.

Let op: Omdat we iedereen een kans willen geven kun je je maar één keer opgeven (éénmaal op 28 mei óf 25 juni).

* Coopr zit in Rotterdam en DEPT ,Exterion Media en qontent matters in Amsterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coopr & DEPT

Generaal Vetterstraat 66

1059 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator VIA

Organisator van Students only: Future Bosses Lunch

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen