€ 0 – € 20,07

Succesvol samenwerken met de UAV GC

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Succesvol samenwerken met de UAV GC

Over dit evenement

Om het hele, vaak ingewikkelde bouwproces in goede banen te leiden, kun je niet zonder juridische afspraken. Veel partijen in de bouw zijn eerder gericht op het verzinnen van technische oplossingen dan op het vastleggen van verantwoordelijkheden. Hoe kun je afspraken hierover zo praktisch mogelijk maken? Hoe kan de UAV je kansen vergroten om een tender of aanbesteding succesvol te winnen?

Karel Boersma van Bierman Advocaten in Tiel en Pieter de Vries van Kpieto! gaan in op de juridische en praktische aspecten van de UAV GC. Casuïstiek en risicomanagement komen volop aan de orde.

Zowel voor opdrachtgevers als meer technische professionals in de bouw levert deelname aan deze expertmeeting nieuwe kijk en kennis op die je goed kunt gebruiken in de dagelijkse bouwpraktijk.

Praktische informatie

Aan deze bijeenkomst neem je online deel via GoToMeeting. Uitsluitend en voor max. 6 DNA-leden is het mogelijk live deel te nemen op onze locatie in Ede: Horaplantsoen 20.

Start 16:00 uur, einde 18:00 uur. Tussendoor is een royale pauze .

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ex btw en servicekosten.

Je kunt je tot 26 november 10:00 uur voor deze bijeenkomst inschrijven. De link naar de online meeting krijg je om 12:00 uur toegestuurd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen