SummerCamping 2022

SummerCamping 2022

Venster Acties en details

€ 0 – € 55

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

SummerCamping 2022

Over dit evenement

SUMMERCAMPING 2022

Ben jij tussen de 12-18 jaar en heb je zin in een toffe tijd vol fun, friends, food & faith? Dan is SummerCamping iets voor jou! Twee dagen kamperen met leeftijdgenoten in het midden van het land.

Relaties zijn de basis van alles wat we doen, daarom investeren we daar bewust in. Dus of je nu alleen komt of samen met je vrienden, SummerCamping is de perfecte plek om nieuwe vrienden te leren kennen, een onvergetelijke tijd te hebben en samen te investeren in je relatie met Jezus.

SummerCamping is van vrijdag 2 september t/m zaterdag 3 september. Op vrijdag 2 september ben je welkom vanaf 14.00 uur, zodat je genoeg tijd hebt om alvast je tent op te zetten en te settelen. Het programma start om 18.00 uur en duurt tot zaterdag 17.00 uur.

Kosten

De kosten zijn €55,- p.p., inclusief maaltijden, overnachting en faciliteiten.

Wat neem je zelf mee?

Tent, luchtbed, slaapzak, kussen+sloop, bijbel, pen, zwemkleding, toiletspullen, handdoek(-en), kleding die vies mag worden, evt eigen snacks en drinken.

Aanvullende info

SummerCamping is alcohol-, tabak- en drugsvrij. Klik hier voor verdere praktische informatie en algemene voorwaarden. Wanneer je een ticket boekt, geef je aan dat je van deze voorwaarden op de hoogte bent en daarmee akkoord gaat.

DoorBrekers Youth

Wij zijn een jonge generatie vol van energie en leven. Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Wij willen levens om ons heen veranderd zien worden. Wij hebben het verlangen om de liefde van Jezus te zien doorbreken in onze levens en in die van onze vrienden, families en scholen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen