Gratis

Supervision inside out: Changing perspectives

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Supervision inside out: Changing perspectives

Over dit evenement

Uit onderzoek weten we dat postdocs/UD’s het gevoel hebben dat ze te weinig tijd hebben om bewust bezig te zijn met hun eigen ontwikkeling, terwijl ze worstelen met vragen als: Waar sta ik in mijn carrière? Waar wil ik heen? Hoe wil ik me ontwikkelen als mens en wetenschapper? Ook weten we dat postdocs/UD’s behoefte hebben aan handvatten in de begeleiding van hun promovendi: Hoe kan ik het beste omgaan met de stress die mijn promovendi ervaren? Hoe zorg ik voor een optimale werkrelatie met mijn promovendi? Hoe bereid ik ze het beste voor op hun carrière na hun promotie? Hoe zorg ik dat er een goeie balans is tussen mijn belang (e.g. publicaties genereren) en het belang van mijn promovendi (e.g. leren een goede onderzoeker te worden)? Tijdens de training gaan we met dit soort vragen aan de slag, waarbij je vanuit verschillende perspectieven je rol als postdoc/UD en supervisor gaat onderzoeken. Je gaat nadenken over wat je nodig hebt voor je eigen ontwikkeling en je ontwikkeling als supervisor. Op basis van de inzichten die je opdoet, schrijf je aan het eind van de training je eigen Personal Development Plan, met concrete handvatten voor je verdere ontwikkeling.

De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van maximaal 3 uur, telkens geleid door een vaste trainer (Joke Fleer) met ervaring in het werkveld en een wisselende gasttrainer met inhoudelijk expertise. Naast de groepsbijeenkomsten krijg je twee individuele gesprekken aangeboden: een aan het begin van de cursus, om een persoonlijke ontwikkelingsvraag te formuleren, en een aan het einde van de cursus, om je Personal Development Plan te bespreken.

Aantal plekken: maximaal 15

Cursus rooster: Groepsbijeenkomsten (locaties volgen, maar zullen als het mogelijk is onsite zijn, in of nabij het UMCG):

1. 17 september 9-12u

2. 8 oktober 9-12u

3. 15 oktober 9-12u

4. 29 oktober 9-12u

5. 5 november 9-12u

6. 19 november 9-12u

7. 3 december 9-12u

8. 10 december 9-12u

Delen met vrienden

Datum en tijd

{ _('Organizer Image')}

Organisator Graduate School of Medical Sciences

Organisator van Supervision inside out: Changing perspectives

The Graduate School of Medical Sciences of the University of Groningen and the University Medical Center Groningen trains leaders in biomedical sciences.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen