Symposium - Hoe omgaan met middelengebruik onder jongeren

Venster Acties

Symposium - Hoe omgaan met middelengebruik onder jongeren

Symposium - Hoe omgaan met middelengebruik onder jongeren

Door Raad van Kerken Culemborg

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 30 mei 2023 20:00 - 22:00 CEST

Locatie

Oud-Katholieke Kerk, Culemborg Varkensmarkt 18-20 4101 CL Culemborg Netherlands

Over dit evenement

Ontdek het tijdens deze verkennende bijeenkomst, samen met andere ouders, geestelijk verzorgers en iedereen die in de eigen omgeving met dit (groeiende) probleem wordt geconfronteerd of zich hierover zorgen maakt.

Wat speelt er allemaal rondom middelengebruik onder jongeren? Hoe raken jongeren erin verzeild en wat is nodig om eruit te komen? En misschien wel het belangrijkste: hoe ga je het gesprek aan en bied je ondersteuning vanuit je eigen rol? Welke eerste stappen kunnen worden gezet naar herstel en waar kun je terecht voor begeleiding?

Kom naar deze bijeenkomst om antwoorden op deze en andere vragen te vinden. Het symposium wordt gehouden in samenwerking met GGD Gelderland-Zuid (Charlotte Wouters), Iriszorg (Mariska Hutten), O.R.S. Lek en Linge (Maartje Smits-Van der Lek), Wilfred Kols en Yassin Dagdag.

U bent welkom vanaf 19:30 uur (inloop met koffie en thee).

Om de organisatie in goede banen te kunnen leiden en eventuele last-minute wijzigingen te kunnen doorgeven vragen wij u om een geheel gratis ticket te reserveren. Uw persoonsgegeven gebruiken wij, indien nodig, slechts voor communicatie van dit evenement.

Alvast dank en heel hartelijk welkom!

Over de organisator

Georganiseerd door
Raad van Kerken Culemborg