Symposium 'Rouw in het team'

Venster Acties

Symposium 'Rouw in het team'

Sterfgevallen zijn voor zorgverleners niet onbekend. Maar wat als de rouw dichtbij komt? Dat kan je leren op dit symposium!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hoornbeeck College Apeldoorn Musschenbroekstraat 11 7316JD Apeldoorn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

De afgelopen jaren hebben wij allemaal te maken gehad met Covid-19. In deze periode heb je misschien veel meegemaakt rondom de laatste levensfase. Veel zorgvragers hebben toen te maken gehad met onrust, eenzaamheid en rouw. Maar ook buiten coronatijd waren er sterfgevallen die impact hadden. Sterven van een zorgvrager, collega of naaste van een collega. Met deze sterfgevallen wordt op verschillende manieren omgegaan. Maar hoe kun je dit nu op een goede manier verwerken? Om hier meer over te horen nodigen we je uit op het symposium rouw in het team. Welkom!

Afbeelding van Symposium 'Rouw in het team'

Ook dit jaar organiseren vierdejaars verpleegkunde studenten van het Hoornbeeck College Apeldoorn een symposium. Dit symposium vindt plaats op DV 6 oktober 2022 met als thema rouw in het team. Rouw door het overlijden van een collega, de naaste van een collega of van een zorgvrager.

Hoofdspreker op het symposium is Thijs Aarten, auteur van het boek Huilend vaderhart. Tevens zijn er diverse andere experts op het gebied van rouw en verlies uit het werkveld aanwezig voor workshops. De workshops zijn deze:

  • Workshop 1: rouw in het team vanwege een overleden zorgvrager - door Henk Terlouw (rouwcoach Hoornbeeck College Apeldoorn).
  • Workshop 2: omgaan met rouwende zorgvrager (om het overlijden van een medezorgvrager) - door [naam volgt] (Adullam zorg).
  • Workshop 3: handvaten geven voor omgaan met rouw op geestelijk gebied - door Henk Jan Koppelman.
  • Workshop 4: omgaan met een rouwende zorgverlener - door Thijs Aarten

Bij het bestellen van een ticket geef je aan naar welke workshops je wilt.

Na afloop van het symposium ontvang je het boek van Thijs Aarten gratis.

Door V&VN is dit symposium geaccrediteerd met 3 accreditatiepunten.

Zien we jou ook op het symposium? Schrijf je snel in!

Er is voor Hoornbeeck studenten en Hoornbackers (alumni) een kortingscode beschikbaar. De code is voor hen op te vragen via symposiumapeldoorn@hoornbeeck.nl. De code kan worden ingewisseld bij het bestellen van een ticket, bovenaan het bestelscherm. Selecteer daar 'promotiecode invoeren'.

€ 25