€ 10

Team Healingoils Masterclass - next level sharing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ciezo Kindercoaching

Prins Bernhardlaan 6

2628 BW Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vrijdag 10 januari is het alweer zo ver, een mooie teamavond staat gepland!

We starten de avond met een potluck. Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer eten meebrengt (zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. Het idee is dat men een zeer gevarieerde maaltijd heeft, waarbij het "luck"-element speelt. De bedoeling is dat men net iets meer meebrengt dan voor het aantal deelnemers waarmee men zelf komt.

Daarna duiken we direct in ons doTERRA sharing business en verzorgen we verschillende onderwerpen rond om onze oliën en de sharing business. We zullen de compensatie plan uitleggen en een detox challenge voorstellen met die we allemaal in een gezond jaar 2020 kunnen starten.

We sluiten de avond af met het zetten van een sterke intentie voor 2020 voor je persoonlijke doelen en je doelen met doTERRA. "Your best year ever 2020 with DoTerra". De stap voor stap methode om ieder kwartaal en maand te groeien in jouw business en kennis, voor jezelf en anderen! Creëer doorbraken en momentum.

Dus het is weer gezorgd voor alle levels: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel zul je op een next level kunnen groeien.

Tot snel in januari!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ciezo Kindercoaching

Prins Bernhardlaan 6

2628 BW Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen