€ 25 – € 99

Terugkijken 01-04-2021 - Tinka van Vuuren-Leren, Ontwikkelen & eigen regie

Venster Acties en details

€ 25 – € 99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zin en onzin binnen HRM - collegereeks over wetenschap en praktijk, waardevolle kennis en mythes

Over dit evenement

Kennis over effectief HR-beleid en instrumentarium lijkt voor het oprapen te liggen. In whitepapers, nieuwsbrieven, blogs en seminars proberen bedrijven je te overtuigen van de effectiviteit van hun aanpak. Die overtuigingskracht berust vaak meer op marketing en ideologie, dan op bewezen effect.

In deze collegereeks laten we wetenschappers aan het woord die gedegen onderzoek doen naar wat werkt en wat niet binnen HR. Praktijkprofessionals delen hun ervaring met de toepassing van een evidence based aanpak binnen hun organisatie.

De colleges vinden plaats in het Rietveld Theater in Delft en worden tevens live gestreamd. Een beperkt aantal mensen kan live aanwezig zijn (afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen). De livestream is nog een maand terug te kijken.

Word ook lid van onze community op Linkedin: Evidence based werken voor hr-, loopbaanprofessionals en -coaches

Het derde college in deze reeks wordt verzorgd door Tinka van Vuuren en bestaat uit twee delen: "Regie op eigen gezondheid" en "Leren en Ontwikkelen".

De presentatie is in handen van Richard Engelfriet.


		Afbeelding van Terugkijken 01-04-2021 - Tinka van Vuuren-Leren, Ontwikkelen & eigen regie

Tinka van Vuuren is een vrouw van de wetenschap én van de praktijk. Als bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement bij de Open Universiteit doet ze onderzoek naar duurzame inzetbaarheid en andere thema's rondom werk en gezondheid. Bij Loyalis Kennis & Consult is ze als senior adviseur sinds 2006 werkzaam. De vraag die in haar recente werk centraal staat, is hoe je werknemers in staat stelt en beweegt om zelf regie te nemen om hun gezondheid en duurzame inzetbaarheid te verbeteren. In dit college zal ze ingaan op wat je als HR-professional in dat licht wel, en vooral ook niet moet doen.


		Afbeelding van Terugkijken 01-04-2021 - Tinka van Vuuren-Leren, Ontwikkelen & eigen regie

Richard Engelfriet studeerde Arbeid- en Sociale Zekerheidswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Engelfriet schreef onder meer de boeken ‘De Succesillusie’, ‘Hoe vang ik een rat?’ en ‘Zo simpel kan het zijn’. Columns schrijft hij voor onder meer het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, managementsite.nl, nu.nl, b2bcontact.nl en deondernemer.nl. Hij is commentator voor BNR Nieuwsradio.

Tegenwoordig is hij vooral actief als gespreksleider en dagvoorzitter op congressen en geeft hij presentaties en lezingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator id Plein netwerk BV

Organisator van Terugkijken 01-04-2021 - Tinka van Vuuren-Leren, Ontwikkelen & eigen regie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen