€ 22,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen Losser

Gildehauserweg 27

7581 PE Losser

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Dutch Eagles | A California Summer NightCalifornia ligt op veler verzoek deze zomer voor één avond in Nederland als de Dutch Eagles weer neerstrijken in ons theater! In een avond vol hoogtepunten uit het werk van Eagles en illustere genre- en tijdgenoten wordt u meegenomen naar het California van de 70’s. Met ruim 25 gitaren op het podium, 6 loepzuivere vocalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen de Dutch Eagles deze tijdloze muziek schijnbaar moeiteloos tot leven. Nu de 'echte' Eagles nooit meer in de originele samenstelling zullen optreden zijn de Dutch Eagles veel meer dan 'the next best thing', ze zijn de beste muzikale reisgids die u zich kunt wensen. Take it easy and let the Dutch Eagles take it to the limit!

Band: Arto Boyadjian (gitaar & zang), Dennis Allaert (gitaar, percussie & zang), Jaco van der Steen (bas & zang), Ruben van Mastrigt (keyboards & zang), André Kemp (drums & zang), Dennis Wind (gitaar & zang)

De pers over The Dutch Eagles:

De beste coverband van Nederland. – Radio 2

The Dutch Eagles zijn echt heel goed, ik wist al dat ze goed waren, maar zo goed.. Ik heb de Eagles live gezien, maar deze jongens gaan ze voorbij. – Leo Blokhuis

Wer die augen schließt, sieht sofort die ‘Eagles’ vor sich. Der Eindruck ist verblüffend. – Echo-Online.de

Erg fijne muziek, maar ook zes sympathieke, bizar muzikale mannen die stuk voor stuk fantastisch kunnen zingen en spelen. Die bovendien leuke anekdotes het toneel afslingeren en duidelijk enorm veel plezier hebben in wat ze doen.– Universonline.nl

Consumptiemunten

Voor het bestellen van drankjes maken we voor dit evenement gebruik van de rode theatermunten. Deze zijn verkrijgbaar in het theater voor € 1,25 per munt.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Komt u met de auto dan parkeert u uw auto (gratis) het beste bij de sportvelden en het zwembad. Het adres is: Bookholtlaan 11 in Losser.

Onze poort is geopend vanaf 19:45 uur.


Kaarten kosten € 22,50 in de voorverkoop en zijn tevens (vanaf dinsdag 12 februari) verkrijgbaar bij Primera Marcel in Losser.

Kaarten aan de kassa kosten € 26,00.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen Losser

Gildehauserweg 27

7581 PE Losser

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen