Gratis

The Future of Leadership

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Markant

Markt 32

Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Coachweb event: The future of leadership

Het jaarlijks Coachweb-event vindt ook dit jaar plaats in Theater Markant. Het thema dit jaar is The future of leadership!

Gekwalificeerd personeel wordt schaars. Binden en boeien is belangrijker dan ooit. Informatie komt steeds sneller naar ons toe. Medewerkers worden mondiger en artificiële intelligentie rukt op. Zo maar een aantal dingen waar je nu en in de nabije toekomst mee te maken hebt. Hoe ga je hiermee om en hoe zorg je voor zakelijke en persoonlijke groei?


The sky is not the limit

Word jij ook zo moe van al die goeroes op social media die je een programma willen verkopen waarmee jouw business sky high gaat?
Je krijgt een bloeiende business en wordt stinkend rijk. Natuurlijk!!

Weet je wie hier rijk van wordt? Die slimme ondernemer die jou laat geloven dat succes vanzelf komt.
Succesvol worden kun je zeker leren, maar volhouden dat zul je toch echt zelf moeten doen.
Om vol te houden heb je de juiste mindset en coaching nodig en daarvoor moet je uit je comfortabele comfortzone komen. Daar is lef en doorzettingsvermogen voor nodig.

Ben jij nou nieuwsgierig hoe jij uit die comfortzone kunt komen, kom dan op 1 oktober luisteren naar experts die hun ervaring en kennis GRATIS met jou delen.

Succesvol zijn kun je leren!


Programma

De avond wordt verzorgd door geweldige sprekers. De eerste spreker is Peter ten Wolde, hij neemt ons mee in de wereld van Factfulness, een praktische methode voor kritisch denken. Professor Erik Franck gaat ons meer vertellen over persoonlijk leiderschap. En we eindigen de avond met Marion Neggers die met de nodige humor ons de do's en don't van soft skills zal laten zien. En de avond wordt gepresenteerd door Eric Bolwerk.

19.00 - 19.30: Ontvangst en Registratie

19.30 - 19.45: Opening door Eric Bolwerk

19.45 - 20.30: Spreker Peter ten Wolde

20.30 - 21.15: Spreker Erik Franck

21.15 - 22.00: Spreker Marion Neggers

22.00 - 22.15: Slotwoord door Eric Bolwerk en Marion Neggers

22.15: netwerkborrel


Informatie

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 19.30 uur en wordt om 22.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het event kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.


Deelnemen

Je kunt deelnemen aan dit event door het bestellen van een ticket. De ticket voor The future of leadership is gratis (dit is exclusief drankjes),


Bevestiging en toegangsbewijs

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en ticket per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. . Neem dit e-ticket mee als toegangsbewijs naar The future of leadership.


Aanmeldvoorwaarden

Aangezien er veel vraag is en wij graag lege stoelen voorkomen, ga je bij aanschaf van een ticket automatisch akkoord met het feit dat er bij een no show een bedrag van €50,- in rekening gebracht wordt.

Afmelden kan natuurlijk volledig kosteloos tot 48 uur van te voren.


Verstrekking persoonsgegevens

Je meldt je aan voor het Coachwebevent 2019 door het inschrijfformulier van Eventbrite in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Registreer’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je Coachweb toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van Coachweb.

Tijdens het event zullen er video- en foto opnames gemaakt worden, bij aanschaf van het ticket ga je er mee akkoord dat deze beelden door Coachweb voor commerciele doeleinden gebruikt mogen worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater Markant

Markt 32

Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen