€ 13,78

TheColorGrey (try-out)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Eglantier

6A Zillebekelaan

2600 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

TheColorGrey (try-out)

TheColorGrey is een veelzijdige zanger, songwriter en producer. Geboren als Will Michiels in 1994 bracht de Belgo-Congolese Grey begin 2016 de EP 'Do The Right Thing' en een videoclip voor 'Sins' uit, die de muziekindustrie wakker schudde.

Intussen getekend bij Warner Music, verscheen in 2017 het debuutalbum 'Rebelation', inclusief radio-singles “On & On” en “Need To Know” en colab’s met Washington DC rapper Oddissee en MC Darrell Cole.

In 2017 bracht Gray een 5-track EP 'In Between Phases' uit en slechts één jaar later een 8-track EP 'For What Its Worth', inclusief radio-singles 'Swerve' en 'You Got To Show'.

Onlangs heeft TheColorGrey samengewerkt met jeugdvriend en Manchester United's Romelu Lukaku om een ​​track genaamd 'New Levels' uit te brengen, die het verhaal vertelt van hun zware opvoeding en hun opmars tot Belgische “stardom”.

TheColorGrey werkt momenteel aan een nieuw album dat zal uitkomen in het voorjaar van 2020. Hij heeft zojuist een nieuwe single 'Nothing At All' uitgebracht, de eerste single die opgenomen werd met live band.

Gray's raps combineren een strakke flow met soepele, laidback vibes, soulvolle beats en doordachte teksten. Zijn zelf geproducede muziek is een zeer persoonlijke mix van hiphop, nieuwe soul, blue jazz, r & b en urban pop, met opvallende melodieën die vaak een enigszins duistere of melancholische ondertoon hebben.

Deze zomer speelt Grey enkel een exclusief optreden op Pukkelpop, maar niet zonder op te warmen in hometown Antwerpen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Eglantier

6A Zillebekelaan

2600 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen