€ 0 – € 20,17

To play or not to play, that's the question.

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Farm of Inspiration

Beekstraat 80

Lier

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze talk houden Ellen De Wolf en Hilde Van Dyck een vurig pleidooi over het belang van spelen in ons dagelijks leven en op ons werk.

Playfulness is een basisattitude om flexibel, weerbaar en innovatief te denken en te doen. Het is het ideale medicijn tegen stressklachten. Door te spelen daag je jezelf uit om je skills te verfijnen en creatief te zijn. Spelen is disruptief. Je ontwikkelt manieren van handelen die je kan gebruiken in andere contexten. Dat helpt om je goed te voelen en bovendien je eigen successen te creëren. Een speelse houding aannemen betekent voortdurend leren & ontdekken, uitproberen en met een gezonde nieuwsgierigheid en open blik uitdagingen aangaan.

Ellen De Wolf, neurofilosoof, playfulness preacher en oprichter van Oksygen, motiveert iedereen om meer te spelen, vooral als je serieus bezig bent.

Hilde Van Dyck heeft onlangs het eerste Power of Playfulness festival georganiseerd.

Hilde en Ellen zijn 2 enthousiastelingen die houden van spelen en er ook hun werk van hebben gemaakt. Elk op hun eigen manier proberen ze van de wereld een mooiere, plezantere en speelsere plek te maken.

Voor wie? Iedereen die meer speeltijd in zijn leven/werk/gezin/team/onderneming wil creëren


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Farm of Inspiration

Beekstraat 80

Lier

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen