TOGB 90 jaar! Een Feest met een Gouden Randje de finale!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportvereniging TOGB

23 Het Hoge Land

2652 EA Berkel en Rodenrijs

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RING THE ALALM! PARTY TIME! 26 oktober 2019 trapt draaitafel tovenaar Chris Deluxe (bekend van de de verrückte halbe stunde op Radio 538) de grande finale van het TOGB 90 jubileum af! Zijn unieke stijl van draaien is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar razendsnel af in verschillende genres af.

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt in de Vermeulen hal door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Jij bent er toch ook bij?!
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. OP is dan ook echt OP! Koop snel je kaarten, zodat je dit TOGB feest van het jaar niet mist. Let op: het feest is voor 18 jaar en ouder.

De kantine in een nieuw jasje
De opbrengst van alle feest activiteiten tijdens het jubileumjaar komen ten goede aan het opknappen en herinrichten van onze kantine. Ook de opbrengst van dit feest draagt daar aan bij. Houd www.togb.nl/jubileum in de gaten voor meer informatie, of volg ons op Facebook en Instagram.


Datum en tijd

Locatie

Sportvereniging TOGB

23 Het Hoge Land

2652 EA Berkel en Rodenrijs

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen