Training Zehnder ComfoAir Q en Zehnder ComfoAir E; de nieuwe standaard in W...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2

8028 PM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor wie?
De training is bedoeld voor installateurs, werkvoorbereiders, groothandelaren, onderhoudsbedrijven en andere professionals van installatie- en onderhoudsbedrijven werkzaam in de woningbouw. Voor deze praktijkgerichte en interactieve training is geen vooropleiding nodig, enige praktijkervaring is gewenst. De nieuwe balansventilatieapparaten Zehnder ComfoAir Q en Zehnder ComfoAir E zijn de nieuwe mijlpalen op het gebied van comfortabele, energiezuinige en stille woonhuisventilatie met warmteterugwinning. Met een ongekend hoog rendement en met zeer lage energieverbruikscijfers, maar ook het ongekend lage geluidsniveau vormen deze toestellen de nieuwe standaard in Comfortventilatie.

De inhoud
In de training wordt u op de hoogte gebracht van de eigenschappen en werking van deze toestellen. Van inbedrijfsstelling tot en met service/onderhoud en van toestelmenu tot en met de bedieningsmogelijkheden passeren alle opties de revue. Op basis van wettelijke eisen gaat u aan de slag om een ventilatieberekening maken en met behulp van de selectietool de optimale unit te selecteren.

Locatie
De training wordt gehouden in het speciaal daarvoor ingericht Kenniscentrum “Zehnder Academy” in het pand van Zehnder Group Nederland (Lingenstraat 2, 8028 PM Zwolle). In overleg kan voor grotere groepen de cursus ook in-company gehouden worden.

Lunch
In de middagpauze wordt u een lunch aangeboden in het bedrijfsrestaurant. Na de lunch is er een rondleiding door het pand.

Kosten
Deze training is kosteloos.

Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met:

Jos Bouman
Trainer Kenniscentrum Ventilatie Zehnder Group Nederland

Telefoon: 038 - 429 67 69 of 06 - 51 39 58 01
Mail: jos.bouman@zehnder.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2

8028 PM Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen