Gratis

Tribers Get Together: 5 lessen van Dean

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tribers

Binckhorstlaan 36

M520

2516 BE Den Haag

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Onze volgende Tribers Get Together vindt plaats op donderdag 20 juni 2019. Deze editie staat in het teken van de 4-daagse ontmoeting met Dean Leffingwell tijdens de Implementing SAFe trainging in Boulder. Jordy en Melvin hebben veel praktische inzichten opgedaan bij de grondlegger van het SAFe framework. Een aantal inizchten over bijvoorbeeld; Value Stram mapping, het Portfolio Kanban en de Lean StartUp Cycle komen al terug in ons nieuwste blog. Tijdens deze Get Together delen we graag meer inzichten, maar zijn we ook erg benieuwd naar de ervaringen en inzichten van alle aanwezigen.

Bezoek ook Scaled Agile Inc., Boulder (USA).
Tijdens de vierdaagse training in Boulder hebben Melvin en Jordy de kennis opgedaan om onze klanten verder te helpen met verschillende SAFe vraagstukken. Ter voorbereiding zijn zij bij verschillende corporates in Nederland geweest die met SAFe werken om hun vragen mee te nemen richting Dean. Op onze Get Together willen we je door onze reis meenemen en stil staan bij de (soms) verrassende antwoorden op deze vragen en onze belangrijkste inzichten om vervolgens het gesprek aan de groep te laten.

Wat is Tribers Get Together?
De Tribers Get Together is een platform voor Agile kennisdeling. Een community waar we van elkaar leren door ervaringen te delen. Heb je het gevoel dat het Agile gedachtegoed daadwerkelijk doorleeft wordt, ook op het gebied van SAFe? En heb je daaraan gerelateerde vragen, ervaringen of wil je meer ervaring opdoen? Deel en ontdek het tijdens onze Get Together. Let’s Grow!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tribers

Binckhorstlaan 36

M520

2516 BE Den Haag

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen