€ 19,50 – € 99

Tweakers Gaming Live

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

2 Diezekade

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tweakers en Duh-Events introduceren: Tweakers Gaming Live, het gaming event van de toekomst! De Brabanthallen in Den Bosch worden van 9 t/m 11 november getransformeerd tot een walhalla voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien, horen of -beter nog- het spelen van videogames.

Tweakers Gaming Live is de ultieme combinatie van esports toernooien rondom de populairste games, een driedaagse lanparty, en een expo met de nieuwste gaming gear en hardware om je ervaring compleet te maken.

Hier moet je als gamer bij zijn! De meest complete optie is een lanparty-ticket, waarmee je toegang krijgt tot de driedaagse* lanparty en tussendoor de esports toernooien en expo kunt bezoeken. Is drie dagen lanparty iets te heftig? Dan zijn er ook dagtickets en weekendtickets voor de zaterdag en zondag. Met deze tickets kun je alle toernooien live meemaken en de hele dag jezelf verlekkeren aan alle gear en overige experiences op de expo.

*momenteel wachten wij nog op officiële toestemming van de gemeente ’s Hertogenbosch om rustplaatsen aan te bieden aan bezoekers van de lanparty.

Meer informatie over Tweakers Gaming Live vind je op de website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

2 Diezekade

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen