€ 52,36

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Zandstuve

Dennenweg 11

7683 RS Den Ham

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Twentsch Wijnfestival Bella Italia

De Zandstuve Feesten en Ontmoeten en Twentsch Wijnhuis organiseren op zondag 15 juli 2018 de eerste editie van het Twentsch Wijnfestival, met als thema: Bella Italia

Tijdens het Twentsch Wijnfestival Bella Italia waan je je even in het Italiaanse Toscane met een wijnproeverij. Men kan proeven van een voortreffelijke Italiaanse cuisine met ambachtelijke antipasti, verse pasta, steenoven pizza, verrukkelijke Italiaanse koffie en overheerlijke desserts. De heerlijke gerechten worden bijgestaan door vijf verschillende wijnhuizen met bijpassende wijnen.

De locatie aan de Dennenweg 11 in Den Ham wordt volledig in Italiaanse sferen gedecoreerd. Met bijzondere oldtimers, vespa’s en mooie olijfbomen waant men zich volledig in Bella Italia.

Daarnaast staat schoenenhuis Jan Pas klaar de nieuwste Italiaanse trends op het gebied van Italiaanse schoenen en voorziet VakantieXperts Noëlle ten Tijhe van de mooiste vakantiebestemmingen in Toscane.

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en worden de hele middag vermaakt door ons entertainmentteam!

Voor € 49,95 ontvangt u een proeverij met 5 Italiaanse gangen en een heerlijk glas wijn per gang. Daarnaast kunt u onbeperkt genieten van heerlijke verse broden met Italiaanse dippers.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Zandstuve

Dennenweg 11

7683 RS Den Ham

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen