Uitreiking Amsterdam Business Awards 2023!

Venster Acties

Uitreiking Amsterdam Business Awards 2023!

Speciale MeerBusiness Amsterdam voor ondernemers en directeuren

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Felix Meritis 324 Keizersgracht 1016 EZ Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Speciaal: Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards 2023!

Tot het jaar 2020 organiseerde MeerBusiness Amsterdam ieder jaar de uitreiking van de Amsterdam Business Awards in mei en de Amsterdam Business Inspiration in december voor ondernemers en directeuren uit de regio. Gelukkig kon dit event in 2022 weer plaatshebben.

In 2023 gaan we op 16 juni de Amsterdam Business Awards uitreiken aan een aantal diverse organisaties die op inspirerende wijze de afgelopen jaren hebben ondernomen.

De opzet is weer anders dan vorig jaar. Wat het weer nieuw en anders maakt. De avond blijft snel, afwisselend en inspirerend.

Dit speciale evenement zal plaatshebben in het prachtige, historische en sfeerverhogende Felix Meritis aan de Keizersgracht in Amsterdam.

18.00 u: Welkom

20.30u : plenair programma in de concertzaal uitgangspunten krachtig, snel, talkshowwijze. Uitreiking van de Amsterdam Inspiration Awards

22.00u: Start Feestelijke netwerkParty

24.00u : Einde

Indien u als organisatie geïnteresseerd bent in dit event dan kunnen we u als (toekomstige) relatie van MeerBusiness Amsterdam veel verschillende (exposure) mogelijkheden aanbieden. Wilt u vrijblijvend meer weten? Mail dan naar amsterdam@meerbusiness.nl

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement