Uw persoonlijke uitnodiging voor de opening van Bont Vivant
Zojuist toegevoegd

Uw persoonlijke uitnodiging voor de opening van Bont Vivant

Door Eric de Bont

Hierbij uw persoonlijke uitnodiging voor de grote opening van Bont Vivant in Baarle-Nassau

Datum en tijd

Locatie

Bont Vivant

14 Hoogstratensebaan 5111 ER Baarle-Nassau Netherlands

Lineup

Good to know

Highlights

  • 8 hours
  • ALLE LEEFTIJDEN
  • In person
  • Free venue parking

Over dit evenement

Food & Drink • Food

🎪 Uitnodiging – Opening Bont Vivant 🎪

Hallo allemaal,

Met veel trots nodig jullie jullie uit voor het Openingsfestival van Bont Vivant, mijn nieuwe evenementenlocatie in Baarle-Nassau.

📅 Zaterdag 27 september 2025

📍 Bont Vivant, Hoogstratensebaan 14, Baarle-Nassau

⏰ Vanaf 17:00 uur

vanaf 17:00 uur openen we de deuren voor iedereen. Live bands, DJ’s en foodtrucks zorgen voor een onvergetelijke festivalsfeer. Voor consumpties werken we met festivalmunten. Deze munten blijven geldig op de zondagen dat we open zijn of op andere Bont Vivant festiviteiten.

🎉 Het belooft een avond te worden waarop mijn hele reis in de evenementenwereld samenkomt – en die ik graag samen met jullie allemaal feestelijk aftrap.

Laat je even weten of we je mogen verwelkomen?

Haal dan je gratis digitale tickets op door middel van de knop "tickets ophalen".

Dan heb je uiteraard op vertoon van je ticket recht op een bubbelend welkomsdrankje

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Eric de Bont

Bont Vivant

Over Eric de Bont

Zoals velen van jullie weten begon mijn avontuur in de festivalwereld inmiddels bijna 17 jaar geleden.

In 2009 rolde ik voor het eerst een terrein op met de Cocktailcar – een oude bus die ik ombouwde tot rijdende cocktailbar. Een idee dat meteen aansloeg en de start werd van een bijzonder avontuur.

Daarna volgden al snel nieuwe concepten: het mobiele Franse café Citrochique, waarmee we overal een vleugje Parijs konden neerzetten. Vervolgens kwam de Oerburger, met pure ambachtelijke burgers van de grill, en daarna de Oerpatat – onze bekende, handgesneden friet in de schil die inmiddels op talloze festivals een vaste favoriet is.

Georganiseerd door

Eric de Bont

Volgers

--

Evenementen

--

Hosting

--

Gratis
sep. 27 · 17:00 GMT+2