Gratis

Vakantiebeurs Limburg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fortuna Sittard

Milaanstraat 120

6135 LH Sittard

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is weer bijna zover… op 8 december 2019 vindt de vierde editie van Vakantiebeurs Limburg plaats. Het belooft weer een gezellige dag te worden vol reisinspiratie en interessante presentaties. U maakt bovendien kans op mooie prijzen! De toegang is helemaal gratis.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooie lijst aan exposanten voor u samengesteld. Iedere uithoek van de wereld is vertegenwoordigd en de reisspecialisten staan te popelen om u te inspireren over de door hun zo geliefde reisbestemmingen.

Tickets / Registreren
De toegang tot Vakantiebeurs Limburg is gratis. Wilt u kans maken op één van de vele prijzen? Registreer u dan gratis en neem uw registratiebewijs mee.

Presentaties
Onze exposanten nemen u mee naar de meest prachtige bestemmingen, van dichtbij tot ver weg. Laat u bijvoorbeeld meenemen naar het bijzondere Japan, het ruige Schotland of op luxe cruisevakantie naar de Cariben. Waar uw interesse dan ook naar uit gaat, voor ieder wat wils.

Bekijk het programma en schijf u alvast gratis in: https://www.vakantiebeurs-limburg.nl/programma/

Kidscorner
Uiteraard is er weer aan de kleine reizigers gedacht met een kidscorner. Hier kunnen zij zich prima vermaken terwijl u op uw gemak de beurs bezoekt.

Prijzen
Er zijn diverse prijzen beschikbaar gesteld door Kupers Reisinfo, Reisburo Schoenmaeckers en de exposanten. U maakt automatisch kans als u zich registreert en uw toegangsticket bij de ingang laat scannen. Wordt u één van de gelukkige winnaars?

Locatie
Deze editie vindt plaats in businesslounge van Fortuna Sittard. Parkeren kan onder het nabijgelegen Fortuna Stadion (betaald). Openbaar vervoer: vanaf Station Sittard neemt u bus 32 en stapt u uit bij bushalte Parijsboulevard/Stadion.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fortuna Sittard

Milaanstraat 120

6135 LH Sittard

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen