€ 30 – € 35

Veenproef Atlantis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scheltema Leiden

1 Marktsteeg

2312 CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VEENPROEF ATLANTIS


MUZIEK | THEATER | NIEUW | BETER | BESCHAVING | LIZARD PEOPLE


Schuif op 24 april aan bij de Veenfabriek voor de Veenproef Atlantis. Geniet van een heerlijk driegangendiner samengesteld door kok / acteur Phi Nguyen en proef mee van de eerste scènes en muziek van deze voorstelling in wording.

Atlantis, de nieuwe grote muziektheatervoorstelling van Paul Koek en Joeri Vosgaat in mei in première op Festival Karavaan. In Atlantis bouwt de Veenfabriek met muziek, theater en gastronomie op eigenzinnige wijze aan een nieuwe beschaving. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol. Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis!

Credits

tekst | Teun Smits, Joeri Vos
regie | Joeri Vos
muziek | Paul Koek
cast | Simon Boer, Roland Haufe, Milena Haverkamp, Ruta van Hoof, Paul Koek, Ton van der Meer, Phi Nguyen, John van Oostrum, Gerjan Piksen, Teun Smits, Niki Verkaar, Joeri Vos, Bastiaan Woltjer
toneelbeeld | Mats Boswijk

“Het interessante aan het recente werk van Vos is de wonderlijke, associatieve dramaturgie (…) Iedere scène is als een autonoom werk, een nieuwe invalshoek op het verbindende thema. Het verschaft de voorstelling een intrinsieke muzikaliteit: de scènes zijn riffs, improvisaties op een basismelodie, dan weer uitgesponnen, dan weer ultrakort, soms met het hele ensemble en dan weer solistisch. De Veenfabriek geeft zo een nieuwe invulling aan het begrip muziektheater” | Theaterkrant 2018

Kaarten Veenproef Atlantis (incl. diner)*

Normaal € 30,00
Met extra liefde € 35,00

*De Veenfabriek hanteert inkomensafhankelijke ticketprijzen. Zit je krap? Dan kun je voor € 30,00 naar binnen. Heb je het wat breder en draag je de Veenfabriek een warm hart toe? Dan zouden we het heel fijn vinden als ervoor kiest € 35,00 te betalen. Deze keuze is geheel vrijblijvend.

Wat is een Veenproef?

Bij een Veenproef gooien we de deuren van het repetitieproces open, maken we muziek, spelen scènes, proberen uit en gaan met elkaar aan tafel voor een waanzinnig driegangendiner. Acteur en kok Phi Nguyen verleidt elke Veenproef de beste chefkoks van Nederland om zich samen met hem te laten inspireren door de thema’s van de voorstelling. Het menu is speciaal voor de avond samengesteld. Altijd met plezier in de keuken, liefde en aandacht voor de (eerlijke, biologische) ingrediënten en gelijke toewijding voor de vegetarische opties. Voor elke Veenproef nodigen we een interessante gastspreker uit: een kunstenaar, wetenschapper of anderszins deskundige, die context en verdieping biedt bij de thema’s en onderwerpen van die avond.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Scheltema Leiden

1 Marktsteeg

2312 CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen