Veilig en duurzaam verticaal groen ontwerp

Venster Acties

Veilig en duurzaam verticaal groen ontwerp

Groen ontwerpen biedt u als architect kansen en uitdagingen. Wij vertellen hier graag meer over tijdens deze kennissessie.

Door Sempergreen

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 8 jun. 2023 13:30 - 17:00 CEST

Locatie

Sempergreen Group Defensieweg 1 3894 LR Odijk Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Toekomstbestendige en duurzame gebouwen en omgevingen zijn meer nodig dan ooit tevoren, waarbij groen een onmisbare rol speelt. Om optimaal te profiteren van de voordelen van planten en een succesvol ontwerp te realiseren, moeten ze vanaf het begin worden geïntegreerd als integraal onderdeel van het gebouw of de ruimte. Als architect is het belangrijk om ervoor te zorgen dat een groen-inclusief ontwerp niet alleen een meerwaarde biedt voor de omgeving, maar ook blijvend effect heeft.

Projecten met levend groen vragen vaak om een specifieke oplossing voor veilige installatie en onderhoud. Tijdens deze kennissessie leert u van Sempergreen waarom groene gevels van meerwaarde zijn voor het gebouw en hoe flexibel ze toe te passen zijn. Op basis van een aantal relevante projectvoorbeelden zullen we uitdagingen en oplossingen met u bespreken. Verder wordt door Eurosafe Solutions stilgestaan bij de maatregelen die getroffen moeten worden als het gaat om werken op hoogte of in besloten ruimten. Welke wetgeving daarbij komt kijken en hoe je door al vroeg na te denken over veiligheidssystemen, de meest creatieve ontwerpen ook echt kunt laten uitvoeren.

We sluiten de kennissessie af met een borrel, waarbij er ruimte is voor nabespreking en vragen.

Globaal programma

13.30 Inloop

14.00 Welkom & introductie

14.15 Presentatie Paul Hakkenberg, Sempergreen

14.45 Presentatie Jan Kwanten, Eurosafe Solutions

15.30 Demonstratie veilig werken op hoogte

16.30 Afsluiting met borrel

Sprekers

  • Paul Hakkenberg, groene gevel specialist bij Sempergreen

Sempergreen is een organisatie die de kwaliteit van leven wil verbeteren door innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Wereldwijd levert Sempergreen kwaliteitsproducten voor groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking. We hebben de ambitie de wereld elke dag een stukje groener te maken. Paul Hakkenberg is een echte specialist op het gebied van de projectmarkt en groene gevelsystemen. Met een schat aan ervaring, is Paul in staat de wensen en belangen van alle betrokken partijen in kaart te brengen, om zo tot het optimale projectresultaat te komen.

  • Jan Kwanten, Manager Sales Eurosafe Solutions

Samen een veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten creëren. Dát is waar Eurosafe Solutions voor staat. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Dit gedachtengoed vertalen we door in alles wat we doen en maken we kenbaar door onze unieke Safety Circle®. Hierin komen al onze diensten naar voren die u helpen elke facet voor veilig werken op hoogte of in besloten ruimten te beheren en te onderhouden. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de branche is Jan Kwanten de aangewezen persoon om de 5 elementen uit deze Safety Circle op uw vraagstuk toe te passen en de juiste oplossing aan te bieden.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor architecten.

Is de bijeenkomst vol? Stuur dan een email naar naomi.reitsema@sempergreen.com. U wordt dan op de hoogte gehouden als er een extra bijeenkomst georganiseerd zal worden.

Over de organisator

Georganiseerd door
Sempergreen