€ 7,02

Verduurzamen, Hoe dan?! met Michiel Hobbelt en Klimaatgesprekken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je wilt duurzamer en bewuster leven. Tof, maar kun je de nodige inspiratie wel gebruiken? De Kargadoor en het Milieucentrum Utrecht slaan in oktober de handen ineen om je een handje te helpen. Verduurzamen, hoe dan?!

Op deze Dag van de Duurzaamheid gaan we sterk van start! Duurzaam Geluk-spreker Michiel Hobbelt opent de avond met de les dat het geluk van mensen voor 40% is te beïnvloeden door bewust gedrag. Duurzamer leven maakt dus gelukkiger, en dat willen we allemaal toch? Hobbelt neemt je mee in een mindfuck over hoe duurzamer leven geen taak is maar een mooie bijkomstigheid in je zoektocht naar meer geluk en balans.

Inspiratie opgedaan? Mooi, Klimaatgesprekken neemt het meteen over om dit in de praktijk te brengen. Tijdens deze interactieve workshop geven klimaatcoaches handvaten om je voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten. Klimaatvriendelijke keuzes zijn Het Nieuwe Normaal, doe je mee?

-

Kaarten voor dit event zijn nu verkrijgbaar. Wees er snel bij want er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar.

'Verduurzamen, Hoe Dan?!' is een initiatief van De Kargadoor en het Milieucentrum Utrecht. Deze onafhankelijke organisaties werken zo aan een betere wereld. Het project steunen? Scoor nu je kaartje!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen