Gratis

VIA Workshop #IamRemarkable

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Leer jezelf op de kaart te zetten!

Over dit evenement

Bedrijven hebben baat bij diversiteit. Heterogene groepen in bedrijven bevorderen de flexibiliteit, creativiteit, organisatorische en individuele groei en het vermogen om zich beter aan te passen aan veranderingen in de markt. Toch bezetten vrouwen en minderheden slechts 31% van de bestuurszetels bij Fortune 500-bedrijven. Als we dit specifiek op VIA betrekken, zien we dat er aanzienlijk minder vrouwen actief zijn binnen de VIA-taskforces. Gemiddeld genomen zijn er 82% man en 18% vrouw.

Op dinsdag 18 mei zetten wij graag met jou de stap om deze verdeling meer gelijk te trekken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het uiten van prestaties en jezelf op de kaart zetten helpt om deze kloof op te lossen. Met de Masterclass #IamRemarkable is dit precies wat je gaat leren.

Wat is #IamRemarkable?

#IamRemarkable wil vrouwen en ondervertegenwoordigde groepen de kans geven om openlijk te spreken over hun verwezenlijkingen op het werk en daarbuiten. Het initiatief motiveert deelnemers om zichzelf te promoten ten overstaan van collega's en het management om zo gendergerelateerde bescheidenheidsnormen en glazen plafonds te doorbreken.

Bekijk hier de video.

Programma

De 90-minuten durende masterclass is verdeeld in drie delen:

  1. Informatie – de trainer deelt met je alle informatie rondom zelfpromotie en onbewuste vooroordelen.
  2. Training – je gaat oefeningen uitvoeren die helpen je presentaties te verwoorden en te oefenen met zelfpromotie.
  3. Discussie – er zal worden afgesloten met een discussie waarna je vervolgens nog een aantal opdrachten zal meekrijgen om thuis te kunnen oefenen.

We starten de masterclass op dinsdag 18 mei om 10.00 uur en rond 11.30 uur ronden we af.

Let op: om de masterclass zo effectief mogelijk te maken, zijn er voor deze datum maximaal 20 plekken beschikbaar. We weten dat dit wat weinig is en zouden dit het liefst aan iedereen aanbieden. Op het moment dat de masterclass vol zit, kun je je inschrijven op de wachtlijst en doen wij ons best om met de trainer nieuwe data in te plannen. Wij zullen je dan informeren wanneer de nieuwe data bekend zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen