€ 99 – € 189

Vibes & Vision

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zaltbommel

Bloemendaal 9

Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jouw Vibe en Jouw Vision, dat is waar het in 2020 om mag gaan en dat is waar we ons op gaan richten!

Wil jij dit ook?
Wil jij leren hoe je nóg beter kunt luisteren naar jouw hart? Wil jij jouw verlangens, jouw dromen, jouw plannen vormgeven om van 2020 een magisch mooi jaar te maken? Dit is hét event waar je leert om op een andere manier stil te staan bij hoe het echt met je gaat en hoe jij je wilt voelen. Selfcare pur sang. Het wordt een bijzondere dag waar je echt aan de slag gaat met jouw doelen. Aan de hand van mijn unieke methode maak jij een visionboard dat jou gaat helpen om ipv een lijstje met voornemens dat verloren gaat, om echt een succes te maken van dit nieuwe jaar!

Wat we gaan doen

Jouw ultieme Vibe in een olie
Jij bent het eerste ingredient van deze dag, want jij brengt jouw vibe mee. Daar gaan we dan ook mee starten, we maken meteen écht kennis met elkaar en gaan dan via onze intentie naar de intentie van Kristi, van www.whoisthatspiritjunkie.nl. Zij laat je kennis maken met de krachtige vibe van 100% pure olie en hun werking op je emoties. Zij begeleidt iedereen 1op1 bij het maken van een persoonlijke blend in een roller waarmee jij nog lang terug kunt schakelen naar deze dag.

...Nu we lekker in die vibe zitten gaan we met jouw dromen aan de slag...

Jouw dromen krachtig in beeld
Een visionboard is op veel manieren uit te leggen, het is niet simpelweg een visueel verlanglijstje zoals kinderen hun verlanglijstje bij elkaar knippen en plakken voor Sinterklaas… Marije gaat jou begeleiden in het proces dat nodig is om tot een succesvol visionboard te komen. De methode van Marije zorgt ervoor dat jouw onderbewustzijn aan het roer komt te staan. Het is namelijk jouw onderbewustzijn dat het visionboard echt krachtig maakt. En precies datzelfde onderbewustzijn houdt jouw brein gedurende het jaar bij de les, elke keer als jij naar jouw visionboard kijkt.

Voor Jou

Deze dag is bij uitstek bedoeld voor jonge ambitieuze vrouwen. Of je nou meer uit het leven wilt halen in of naast je baan, zorgt voor kleine kinderen en/of een eigen onderneming runt. We hebben allemaal veel dromen en ideale plaatjes, maar we laten ons (af)leiden door de waan van de dag en wat we zien bij anderen. We kunnen niet altijd alle ballen in de lucht houden, maar welke ballen je kunt laten vallen blijkt nog een lastige afweging.

Van mij

Marije Brand begon met ondernemen toen haar 3e kind net 1 was, de oudste zat net op school… Niet de meest voor de hand liggende timing, maar toch deed ze het, want ze had een visie, herontdekt door het maken van een visionboard. De succesvolle methode van Marije komt voort uit verschillende invalshoeken; van NLP tot de LAW of attraction (bekend van ‘the secret’) en het ‘werken met de maan‘ tot de kracht van visualisatie in meditaties.

Programma:
10;00 inloop met koffie/thee
10:30 kennismaking en opwarmer…
11:00 masterclass olie en emoties + persoonlijke roller maken
12:00 masterclass krachtige visionboards
12:30 lunch
13:00 wandeling en 1op1 opdracht
14:00 activatie en meditatie
15:00 start vision board maken
15.15-16.45 persoonlijke coaching
17:00 Proosten op het resultaat, plus de optie om bord te presenteren voor extra boost.
17:30 Einde, met extra aanmoediging om in actie te komen en je selfcare voort te zetten.


Bonus: Gratis online cheerleadingsessie (twv 25 euro)

We plannen na deze dag een afspraak in om na een paar weken te bespreken wat je al in beweging hebt gezet en waar je nog tegenaan loopt om verder in actie te komen. Hoe voel je je nu, hoe wil jij je voelen zullen behalve tijdens Vibes&Vision, ook in deze cheerleadingsessie centrale vragen zijn.

Wil jij je in 2020 niet langer laten leiden door de waan van de dag? Wil jij in 2020 jouw dromen waarmaken? Wil jij een voorbeeld zijn voor jouw omgeving?

Meld je nu aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zaltbommel

Bloemendaal 9

Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen