Verkoop beëindigd

Vrienden Workshop: Growth Hacking

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GreenHome

Herengracht 477

1017 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Growth hacken. Iedereen heeft het erover, maar wat betekent het nu eigenlijk? Is het een buzzword? Of gaat het hier om duurzame groei? De grootste startups hebben hele growth teams paraat staan om hun exponentiële groei te helpen faciliteren. Pascal van Steen van GreenHome zal jullie kennis laten maken met het proces en met de tactieken die growth hackers gebruiken om groei te realiseren voor bedrijven.


Voor wie is de workshop geschikt?
Voor Vrienden van Nudge die graag willen weten wat verschillende mogelijkheden om een bedrijf te laten groeien zijn. Dit is relevant voor zowel startups als gevestigde bedrijven.


Wat hebben de deelnemers aan het einde van de workshop geleerd?
Aan het einde van de workshop snappen de deelnemers wat het growth-proces inhoudt, welke acquisitiekanalen er bestaan en hoe je hieruit de beste keuze kan maken om mee te gaan experimenteren. Daarnaast geeft Pascal een aantal praktijkvoorbeelden uit eigen ervaring en algemene 'industry case studies'. Tot slot zullen we zelf het proces in de praktijk brengen en gaan we aan de slag met een aantal digitale tools om zelf eens te proeven van growth hacken.


Een klein stukje over de workshopgever
Pascal van Steen is als Head of Growth verantwoordelijk voor de groei van deze duurzame startup. Pascal heeft de afgelopen 3 jaar een breed pallet aan bedrijven helpen groeien. Pascal is daarnaast de oprichter van de community Growth Hacker Talk en hij organiseert hiermee iedere twee maanden een meetup in en rondom Amsterdam waarbij hij inspirerende sprekers uitnodigt die iets komen vertellen over hoe zij groei hebben gerealiseerd in hun bedrijf.

Pascal zorgt ervoor dat er koffie en pizza voor iedereen is.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GreenHome

Herengracht 477

1017 BS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen