Gratis

Vrijwillige Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht: oprichtings- en informatieb...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Limoslaan 10

6523 RZ Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is zover!

Op zaterdagmiddag 3 november van 13:00 tot 17:00 is de oprichtings- en informatiebijeenkomst van ons reünistenkorps, de

Vrijwillige Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht


Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn.

De bijeenkomst zal worden gehouden in Nijmegen in de voormalige Hobbyshop, aan de Limoslaan 10. Voor degenen die dit gebouw nog kennen uit het verleden: het is inmiddels volledig gerenoveerd en er zijn twee identieke ruimtes. Dit wordt, bij voldoende belangstelling, onze vaste repetitieruimte!

Op de bijeenkomst zullen we jullie onze plannen presenteren en jullie input gaan verzamelen. Om een idee te krijgen lichten we vast een tipje van de sluier op.

We gaan ervan uit dat we enkele keren per jaar gezamenlijk gaan repeteren, bijvoorbeeld eens per kwartaal. In 2019 wordt "200 jaar Militaire Muziek" gevierd en wellicht kunnen we in het kader daarvan snel toewerken naar een eerste optreden. Natuurlijk wordt er gedacht aan optreden tijdens de landelijke Veteranendag op 29 juni 2019 in Den Haag, maar dat zal ervan afhangen van of het orkest voldoet aan de kwaliteitscriteria van de Stafdirectie van het IMMK. Ook zal er in 2019 mogelijk weer een Veteranendag van de Koninklijke Luchtmacht worden gehouden.

Aanmelding voor de nieuwe Drumfanfare is mogelijk voor ex-muzikanten van de Drumfanfare en het Tamboerkorps van de Koninklijke Luchtmacht, dus voor muzikanten met een "blauw paspoort". Op de dag zelf kun je je al meteen aanmelden als deelnemer.

Neem je instrument en je lessenaar maar mee, want om in de stemming te komen zullen we ook samen gaan spelen. Na afloop kunnen we met z'n allen nog een rondje lopen op het voormalige LIMOS-terrein dat prachtig is ontwikkeld. Eventueel kunnen we aansluitend een hapje gaan eten in het restaurant "In de Kazerne" in de vroegere Krayenhoff-kazerne.

Belangrijk: wil je ons s.v.p. laten weten of je erbij bent, welk instrument je bespeelt en of je mee gaat eten na afloop? Stuur je bericht naar:

vwdrumfanfareklu@gmail.com

Graag tot ziens!

Met muzikale groeten,

Joop Derks
Fred de Jong
Albert Rottier
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Limoslaan 10

6523 RZ Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen