Gratis

Webinar ADHD behandeling en ondersteuning

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar Behandeling en ondersteuning bij ADHD en druk gedrag

Over dit evenement

In dit Webinar vertellen Barbara van den Hoofdakker en Marjolein Luman over goede behandeling bij ADHD. Wat staat hierover in de zorgstandaard ADHD? Wanneer kies je wel en wanneer niet voor behandeling met medicatie en wanneer kies je voor een gedragsmatige aanpak? En wat is goede ondersteuning bij druk en dwars gedrag? Naast veel informatie geven Marjolein en Barbara ook praktische tips.

Na de presentatie van Barbara en Marjolein is het mogelijk om via de chat vragen aan hen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Over de sprekers:

Barbara en Marjolein zijn beide betrokken bij de Academische Werkplaats ADHD en Druk gedrag. Barbara is als psycholoog / gedragstherapeut en bijzonder hoogleraar werkzaam bij Accare kinder- en jeugdpsychiatrie en de Rijksuniversiteit Groningen. Marjolein werkt als universitair hoofddocent bij de Vrije Universiteit in Amsterdam en als psycholoog bij Levvel.

Je ontvangt 1 dag van te voren via de mail een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Wanneer je geen mail ontvangt vanwege SPAM of overige problemen dan graag contact opnemen via mailadres claudette.nouris@balansdigitaal.nl

Oudervereniging Balans organiseert met projectsubsidie van ZonMw een serie van Webinars over ADHD en druk gedrag. Deze Webinar is er daar 1 van. Dankzij deze subsidie is deelname gratis. Ook kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur gratis bellen met de Advieslijn van Oudervereniging Balans met al uw vragen over ADHD en druk gedrag. Telnr. 030 2255050

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Oudervereniging Balans

Organisator van Webinar ADHD behandeling en ondersteuning

logo Oudervereniging Balans

Oudervereniging Balans versterkt de positie van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag. Dat doen we door uitwisseling van kennis en ervaringen tussen ouders, onderwijs, zorgprofessionals en wetenschap.

Perspectief voor ieder kind, dat is waar we voor staan.

Wat heeft Balans u te bieden?

  • Balans Magazine, een professioneel tijdschrift met gerichte informatie over ontwikkeling en uitdagingen voor kinderen
  • BalansKIDS, een eigen blad voor en door kinderen met leer- en gedragsproblemen
  • Informatie op de website, nieuwsbrieven, social media, webinars
  • Lezingen, workshops en lotgenotencontact in alle regio’s

www.balansdigitaal.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen