Webinar: Bedrijfsmatig omgaan met ICT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Waardevolle inzichten én praktische handvatten om de bijdrage van ICT te verbeteren en zo de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten.

Over dit evenement

Voor wie?

Interessant voor ondernemers en eindverantwoordelijken uit alle branches met de wens om de bijdrage van ICT aan hun organisatie te vergroten.

Waarom?

ICT speelt in toenemende mate een belangrijke rol in het behalen van goede bedrijfsresultaten. Het juist inzetten van ICT zorgt dat je organisatie onderscheidend, vitaal en flexibel blijft. Hierbij is het cruciaal het ICT-werkveld vanuit de organisatie goed aan te sturen en continu de resultaten hiervan te meten. Dan ontstaat er een zakelijke relatie tussen ICT en de gebruikende organisatie.

Dit webinar vol waardevolle inzichten én praktische handvatten is ervoor bedoeld om de bijdrage van ICT te verbeteren en zo de winstgevendheid van je bedrijf te vergroten. Erg waardevol voor ondernemers die ICT soms meer als een last dan een lust ervaren.

Waar en wanneer?

Op donderdag 22 oktober van 15:00 tot 16:00 uur. Een aantal dagen van tevoren ontvang je van onze de inloggegevens tot het webinar via Zoom.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen