Gratis

Webinar - Influencer marketing

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Op 22 juni organiseert Business Coach Breda de webinar 'Influencer marketing', meld je aan!

Over dit evenement

Over Influencer marketing:  

Wat is dat eigenlijk? Aan het woord 'Influencer' kleeft tegenwoordig een hoop negativiteit. Terwijl het inzetten van een bekend persoon op social media je veel kan opleveren. De bekende personen op social media hebben vaak een trouwe achterban en maken authentieke content. 

Een influencer wordt vaak over het hoofd gezien in de online marketing strategie van bedrijven. Zonde, want data laat zien dat het juist een hele interessante optie is. Influencers weten precies wie hun publiek is, wat hun publiek wil zien en wanneer. Dus wees niet bang om eens de dure content creatie aan de kant te zetten en dit te laten doen door een Influencer. Zo krijg je native content, die waarschijnlijk veel beter resoneert.

Over mij

Hey! Mijn naam is Jasmyn en ik heb een passie voor het vertellen en verspreiden van verhalen, hoe kort of hoe lang ook. Ik heb een achtergrond in communicatie en online marketing, maar wat mij vooral fascineert is de steeds veranderende 'taal' die de jonge generatie van onze samenleving spreekt. Zij zijn straks de toekomst, dus wil je echt verandering, dan moet je hen aan boord zien te krijgen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator BCB

Organisator van Webinar - Influencer marketing

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen