Gratis

Webinar jongeren met ADHD en druk en dwars gedrag

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
webinar Jongeren met ADHD en druk en dwars gedrag

Over dit evenement

Het was al best lastig voor jou als ouder om met het speciale gedrag van je kind om te gaan. En dan wordt je kind ook nog eens een puber. Betekent dat dan automatisch nog meer gedoe?

In dit Webinar legt Anneke Eenhoorn uit wat er gebeurt tijdens de ontwikkeling in de puberteit en hoe dit samen gaat met gedrag dat past bij ADHD. Het is de bedoeling dat de uitleg vooral veel praktische handvatten zal geven.

Na de presentatie van Anneke is het mogelijk om via de chat vragen aan haar te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Over de sprekers:

Anneke Eenhoorn is werkzaam als klinisch psycholoog/ psychotherapeut bij ’s Heeren Loo. Ze geeft les aan de RINO en heeft verschillende boeken geschreven, onder andere ADHD bij kinderen, Chaos in je hoofd en Pittige Pubers.

na de aanmelding via Eventbrite;

Je ontvangt 1 dag van te voren via de mail een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen (spam?) neem dan contact op met mailadres claudette.nouris@balansdigitaal.nl

Oudervereniging Balans organiseert met projectsubsidie van ZonMw een serie van Webinars over ADHD en druk gedrag. Deze Webinar is er daar 1 van. Dankzij deze subsidie is deelname gratis. Ook kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur gratis bellen met de Advieslijn van Oudervereniging Balans met al uw vragen over ADHD en druk gedrag. telnr. 030 2255050

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Oudervereniging Balans

Organisator van Webinar jongeren met ADHD en druk en dwars gedrag

logo Oudervereniging Balans

Oudervereniging Balans versterkt de positie van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag. Dat doen we door uitwisseling van kennis en ervaringen tussen ouders, onderwijs, zorgprofessionals en wetenschap.

Perspectief voor ieder kind, dat is waar we voor staan.

Wat heeft Balans u te bieden?

  • Balans Magazine, een professioneel tijdschrift met gerichte informatie over ontwikkeling en uitdagingen voor kinderen
  • BalansKIDS, een eigen blad voor en door kinderen met leer- en gedragsproblemen
  • Informatie op de website, nieuwsbrieven, social media, webinars
  • Lezingen, workshops en lotgenotencontact in alle regio’s

www.balansdigitaal.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen