webinar Leer je kind op een verstandige manier omgaan met digitale media

webinar Leer je kind op een verstandige manier omgaan met digitale media

Venster Acties en details

€ 0 – € 8,86

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Webinar: Leer je kind op een verstandige manier omgaan met digitale media

Over dit evenement

Spreker: Dr. Theo Compernolle is neuropsychiater, onafhankelijk consultant, coach, trainer en spreker. En auteur van het recent verschenen boek ‘Ontketen het brein van je kind. Van schermverslaving naar digitale vrijheid’.

In zijn presentatie vertelt Theo Compernolle hoe ouders en leraren kinderen en pubers kunnen leren op een gezonde manier om te gaan met digitale media. Want sociale media, appjes, berichtjes, gamen, het is fantastisch voor jongeren. Maar het verstoort vaak de aandacht die nodig is om taken geconcentreerd uit te kunnen voeren.

Compernolle: ‘Hoe zorgen we ervoor dat kinderen geen schermslaven worden met een inefficiënt brokkelbrein, maar meesters die hun mooie technologieën digivrij gebruiken om gefocust te leren, te consumeren en zich te amuseren.’

In het webinar geeft Compernolle praktisch antwoord op vragen als: Is het aantal uren dat je kind met een scherm bezig is wel normaal? Hindert gamen en sociale media het leervermogen van je kind? Hoe kun je kinderen beschermen tegen overmatig gebruik van digitale media?

Het webinar is interessant voor zowel ouders als professionals werkzaam in onderwijs en zorg.

Deelname is gratis voor leden van Mama Vita en Balans. Niet- leden betalen een bijdrage van ad euro 7,50 + servicekosten.

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een dag voor het webinar de toegangslink via de mail.

Delen met vrienden