Webinar overgang PO naar VO regio Utrecht

Venster Acties

Webinar overgang PO naar VO regio Utrecht

Avond voor ouders van kinderen met een ondersteuningsbehoefte die binnenkort de overstap maken naar het voortgezet onderwijs.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Op woensdag 11 januari 2023 organiseert Balans Afdeling Utrecht een Webinar over de overstap van Primair naar Voortgezet Onderwijs. De avond gaat over vragen waarmee kinderen en ouders uit de Balans-doelgroep te maken kunnen krijgen en over de beschikbare hulp hierbij.

Er zijn vier gespreksrondes:

Ronde 1: Brugklassers met ondersteuningsbehoefte die de overstap al gemaakt hebben en zullen vertellen hoe ze dat beleefd hebben. Ze komen o.a. met hulp die ze nu krijgen, hulp op basis- en middelbare school.

Ronde 2: Zeer ervaren docent uit groep 8 die veel te maken heeft gehad met de overstap van haar leerlingen naar de middelbare school.

Ronde 3: Zorgcoördinator van Aeres Groenekan, een groene VMBO-school, die vertelt over welke ondersteuning de school zou kunnen bieden.

Ronde 4: Medewerkers van het samenwerkingsverband Sterk VO. Zij vertellen over welke hulp geboden kan worden, zodat elk kind ook op de middelbare school passend onderwijs krijgt.

Ook ouders van buiten de regio Utrecht zijn van harte welkom om deel te nemen!

1 dag van tevoren ontvangt u een mailtje met de ZOOM-link waarmee u direct kunt inloggen en deelnemen.

(Geen mail met ZOOM-link ontvangen? Neem dan contact op met Claudette Nouris via Whatsapp 06-53524006 of via de mail, claudette@mamavita.nl )