€ 0 – € 8,86
webinar Stille Kinderen

webinar Stille Kinderen

Venster Acties en details

€ 0 – € 8,86

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
webinar Stille Kinderen

Over dit evenement

Over de mogelijke oorzaken van teruggetrokken gedrag van kinderen

Tijdens dit webinar zal Anton Horeweg, leerkracht, gedragsspecialist (MSEN) en begeleider van onderwijsprofessionals en onder andere auteur van het boek ‘Als je leerling stil is’ uitleg geven over de mogelijke oorzaken van teruggetrokken gedrag van kinderen . En uitleggen waarom het zo belangrijk is dat we hier aandacht voor hebben zowel op school als in de thuissituatie.

Stille kinderen blijven meestal ‘onder de radar’ van de leraar. Maar ook in de thuissituatie kan je stille kind je zorgen baren. Soms zijn het kinderen die gewoon doet wat ze moeten doen, zonder op te vallen en het gewoon fijn vinden ‘stil’ te zijn. Soms zijn het kinderen die het lastig hebben, thuis of op school. Bijvoorbeeld omdat ze van nature angstig zijn of verlegen zijn en daar last van hebben. Soms zijn het kinderen die gepest worden of kinderen die jarenlang niet het juiste leerstofaanbod krijgen. Soms zijn het kinderen die wij niet goed begrijpen. Of zij ons niet. We missen de subtiele signalen die zij uitzenden. En soms zijn er gewoon geen signalen te zien. In dit webinar kijken we naar een aantal redenen waarom kinderen ‘stil’ zijn.

Het webinar is interessant voor zowel ouders als onderwijsprofessionals.

Deelname aan het webinar is gratis voor leden van Balans en Mama Vita. Niet-leden betalen ad euro 7,50 + servicekosten.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Wanneer je geen mail ontvangt neem dan contact op met Claudette Nouris via de mail claudette@mamavita.nl of via Whatsapp telnr. 06-53524006.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen