€ 35

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pretoriadreef 88

3564 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waarom deze workshop?

Heb jij het gevoel dat je niet altijd helemaal jezelf kan zijn?
Ben je veel bezig met wat anderen van je denken?
Vind je het lastig om bepaalde (sociale) situaties aan te gaan?


Vrijdag 11 januari om 14:00 uur organiseren wij WelBewust Jezelf Zijn. Het duurt tot ongeveer 18:00 / 19:00 uur. Deze bijeenkomst is gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Deze keer staat het onderwerp zelfvertrouwen centraal.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er op een interactieve manier aan de hand van opdrachten, ervaringsverhalen en bewezen theorieën stil gestaan bij het belang van zelfvertrouwen en hoe jij je zelfvertrouwen kunt vergroten en behouden.

De kosten voor deze workshop bedragen 35 euro.


Wat kun je verwachten?

De kennis die we met je zullen delen is gebaseerd op positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie. Deze theorieën worden veel gebruikt in de klinische psychologie en hebben bewezen zeer effectief te zijn in het ontwikkelen van het positief zelfbeeld.

Daarbij gebruiken we het model “COMET” waarin je inzicht krijgt over de invloed van je gedachten, fysiologie en focus op je zelfvertrouwen.

We combineren theorie met interactieve oefeningen en persoonlijke ervaringen. Daarbij zullen we een stappenplan gebruiken om het werken naar meer zelfvertrouwen overzichtelijk, duidelijk en haalbaar te maken.

Als aanvulling op je deelname zal iedere participant een gratis e-boek krijgen (t.w.v. 25 euro) met daarin informatie over websites, oefeningen, apps en allerlei theorieën om aan jezelf te blijven werken.


Locatie

Het event wordt vrijdag 11 januari om 14:00 georganiseerd op DOK030 in Utrecht Overvecht. De locatie is goed te bereiken met Bus 3 naar Overvecht en anders 15-20 minuten fietsen vanaf het centrum.

Adres: Pretoriadreef 88, 3564 BK Utrecht


CONTACT US

Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Anna Visser via het telefoonnummer 06-45 66 90 19 of stuur een email naar info@welbewustpsycholoog.nl en dan helpen we je graag verder!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pretoriadreef 88

3564 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen