Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Werken aan de Supply Chain van NU en MORGEN met Prof. Dr. Jack van der Veen

Pure Business Boost - Bram van Schijndel & Coen Faber

Dinsdag 19 april 2016 van 13:30 tot 17:00 (CEST)

Werken aan de Supply Chain van NU en MORGEN met Prof....

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Wordt vriend > meer info http://www.purebusinessboost.nl/word_vriend/
Met een investering van €250,- per jaar krijg je: – 1 Ticket voor een netwerk & inspiratie event ter waarde van €249,- – 1 Ticket voor een Masterclass: (Supply Chain) Strategie/ Beïnvloeden / Presenteren / …. (zelf te bepalen) ter waarde van €249,- – Co Creatie sessie (€250,- korting) – “Pick my Brain” sessie aan het strand van 1,5/2 uur met Bram van Schijndel (waarde €500,- > priceless;)
10 Tickets Beëindigd € 250,00 € 0,00 € 52,50
Exclusief voor Vrienden, Premium Members & Partners 8 Tickets Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Werken aan de Supply Chain van NU en MORGEN met Prof. Dr. Jack van der Veen

Evenementdetails

Samen met Prof. Dr. Jack van der Veen gaan we kijken welke acties NU genomen moeten worden om klaar te zijn voor morgen... 

De ontwikkelingen van nieuwe supply chain modellen en disruptieve oplossingen volgen in een razend tempo. Als je NU niet schakelt wordt MORGEN steeds onzekerder. 

En dan nog misschien wel belangrijker: Wat zijn jouw drijfveren om jouw organisatie en keten in beweging te krijgen..? En welke handvatten kunnen we daarvoor creëren. 

We gaan een exclusief programma in met alleen die mensen die geloven dat we samen de keten winstgevender & duurzamer kunnen maken. 

NIEUWS: Kien Logistics Management > introductie nieuw business model in de logistiek?

Frans Denie gaat tijdens deze Pure Business Boost hun nieuwe propositie als werkende 4PL Control Tower VAN en VOOR producenten van gekoelde voedingsproducten presenteren. 

Spreekt dit jou aan...? En wil je bijvooorbeeld Frans Denie uitdagen op hun nieuwe business model.

Schrijf je dan nog snel in. Door vrienden te worden of je bent natuurlijk al vriend en dan is het gratis;)

 
Wij verwelkomen je graag!
 
Bram & Coen
 
ps: meer informatie over vrienden worden: http://www.purebusinessboost.nl/word_vriend/

 

Heb je vragen over Werken aan de Supply Chain van NU en MORGEN met Prof. Dr. Jack van der Veen? Neem contact op met Pure Business Boost - Bram van Schijndel & Coen Faber

Waar en wanneer


Huis van de Logistiek
6 Heraclesstraat
5048 CG Tilburg
Nederland

Dinsdag 19 april 2016 van 13:30 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Pure Business Boost - Bram van Schijndel & Coen Faber

Waarom

Onze missie is om alle schakels in de keten te verbinden op weg naar een klantgerichte keten, die winstgevend, duurzaam en innovatief is.

Hoe

Wij willen dit realiseren door partijen in de keten te verbinden en om vanuit een gemeenschappelijke ambitie, concrete doorbraak projecten (showcases) te initieren, te realiseren en op te schalen. 

Wat

Met behulp van een compleet programma, helpen we bedrijven en personen met het realiseren van tenminste 1 showcase per jaar die verschil maakt voor het eigen bedrijf, de keten en het totaal. 

Ondersteund door tools, middelen, netwerken en workshops om op zowel persoonlijk als organisatorisch vlak gebaande paden te doorbreken.

 

Bram van Schijndel

Bram is de oprichter van Pure Birds en initiatiefnemer van de Pure Business Boost. Bram inspireert, daagt uit, verbindt en realiseert. Hij begeleidt bedrijven met passie en gedrevenheid alsof het zijn eigen onderneming is. Zijn motto: "het onmogelijke waar te maken". 

Coen Faber

Coen is mede oprichter van Pure Networks en Partner van Pure Birds. Coen is de verbinder, aanjager en maakt innovaties groot. Hij is het onafhankelijk geweten in het traject en kijkt altijd drie stappen vooruit. Zijn missie: "Nederland aan de wereldtop van innovatief ondernemerschap die impact maakt".  

 

 

 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.