Werkgeluk bij MKB Brandstof Door: Martijn Raaijmakers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MKB Ondernemers B.V.

19 Hofplein

3032 AC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Werkgeluk bij MKB Brandstof door: Zelfsturing vanuit passie, Slimmer, beter en leuker samenwerken en Maatschappelijke impact

Over dit evenement

Week van het Werkgeluk

Van 23 tot 27 september is de Week van het Werkgeluk. MKB Brandstof vindt dit een belangrijk onderwerp. Voor één van haar directeuren (Martijn Raaijmakers) is het versterken van werkgeluk zelfs een kernactiviteit. Daarom organiseert MKB Brandstof tijdens deze week verschillende activiteiten voor haar medewerkers. Daarnaast zet zij ook haar deuren open voor andere professionals die meer willen weten over hoe MKB Brandstof werk maakt van werkgeluk.

Informatie

  • Datum : donderdag 26 september
  • Tijd : 17.00 - 18.30 uur
  • Locatie : MKB Brandstof; Hofplein 19 Rotterdam

Over MKB Brandstof

MKB Brandstof is met haar autopas al jaren marktleider voor Tanken, Carwash, Parkeren en E-laden. Wij zijn oprecht begaan met onze klanten en we bieden hen een gevoel van opluchting doordat we al onze diensten heel eenvoudig maken. Wij houden van gemak. Daarom bieden we onze klanten één fiscusproof verzamelfactuur per maand en een gratis adviesdesk voor fiscale vragen over mobiliteit. Onze klanten waarderen dat. Zo zijn wij samen met hen gegroeid tot wie we vandaag de dag zijn.

Met zo’n 50.000 ondernemers als klant en 100.000 autopassen zijn we een bedrijf met betekenis in Nederland, want we zijn impact-gedreven. Wij hebben een heldere visie en ondernemen vanuit idealen. Dat doen we om de wereld een stukje mooier te maken. Onze passie is mobiliteit en onze ambitie is dat in 2025 al onze ondernemers klimaatpositief onderweg zijn. Op weg naar deze stip komen we eerst een andere ambitie tegen: binnen drie jaar tot één van de meest aansprekende bedrijven behoren. Door de mate van werkgeluk en nog slimmer, beter en leuker samenwerken.

*Passie voor mobiliteit * Gemak door eenvoud * Begaan met mensen * Op weg naar klimaatpositief*

Over Martijn Raaijmakers

Martijn Raaijmakers (1969) is één van de twee directeuren van MKB Brandstof. Hij heeft in 2001 zijn bedrijf NieuwsteOrganiseren opgericht en zich sindsdien gespecialiseerd in het vernieuwen van organisaties. Wat hem drijft is het realiseren van positieve impact door het creëren van aansprekende organisaties. In het bijzonder kent zijn aanpak hoog-over drie kenmerken en die zijn het realiseren van:

  1. Zelfsturing vanuit passie
  2. Slimmer, beter en leuker samenwerken
  3. Maatschappelijke impact

“Wat mij mateloos fascineert is hoe organisaties veel meer gebruik kunnen maken van de passies en de potentie van mensen. Door openhartige gesprekken met duizenden professionals heb ik daar sinds 2001 mooie inzichten in opgedaan. Deze waardevolle ideeën, ervaringen en mogelijkheden deel ik graag met een groot publiek. Daarom spreek ik voor groepen, schrijf ik boeken, creëer ik interviews (podcast, film en geschreven) en heb ik de online applicatie Topjaar ontwikkelt. Zo draag ik mijn steentje bij aan een samenleving die meer in balans is. Het mooie is dat ik binnen MKB Brandstof al deze skills kan inzetten.” - Martijn Raaijmakers

Hapje eten?

Geen tijd om wat te eten? Café / restaurant De Fontein verzorgt bij MKB Brandstof tussen 17.00 - 17.30 uur een simpel en lekker soepje met brood voor €5,-. Geef bij je reservering aan dat je mee eet, dan kan je ter plekke (met PIN) afrekenen.

Datum en tijd

Locatie

MKB Ondernemers B.V.

19 Hofplein

3032 AC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen