Niet beschikbaar

Wij Waalre Openingsweekend

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Huis van Waalre

Koningin Julianalaan 19

5582 JV Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Huis van Waalre is het nieuwe huis van onze bibliotheek in Waalre. Tijdens het weekend van 8 en 9 juni vindt de feestelijke opening plaats onder de naam 'Wij Waalre'. Natuurlijk ben jij uitgenodigd!

Op 9 juni van 13.00 - 17.00 uur kun je in de 'Wij', de festivaltuin rondom Het Huis van Waalre, genieten van leuke activiteiten die de bieb en de andere verenigingen organiseren. Deze dag is voor alle leeftijden, voor Wij van vruuger maar ook voor Wij van de toekomst.

De bibliotheek biedt zaterdagmiddag verschillende activiteiten aan voor de jeugd. Kom spelen met bamboe en bouw zo hoog als je maar wilt. Vind je het leuker om je te verkleden en gekke bekken te trekken? Dat kun je vastleggen in onze fotokiosk. Of kom technische bouwwerken in elkaar zetten met TomTect.

Voor de ouders is er ook van alles te doen deze dag. Bovendien is er live muziek en lekker eten en drinken.

PS vrijdag 8 juni start de allereerste editie van de Wij Waalre Dorpsquiz. Aanmelden: www.wijwaalredorpsquiz.nl

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Voor kinderen is een abonnement gratis. Als volwassene heb je al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Huis van Waalre

Koningin Julianalaan 19

5582 JV Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen