Gratis

Meerdere data

WIN Start-up Meeting Den Haag

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blended/ unit 17

60 Saturnusstraat

2516 AH Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Iedere vierde donderdag van de maand* een kleinschalige informele bijeenkomst waarin een nieuw perspectief op werk centraal staat. Iedereen met een open mindset is welkom in Unit 17.

De Start-up Meeting is een initiatief Ria Roelands, gangmaker van de WIN Werkkring Den Haag. WIN initiatiefnemer Irmgard Bomers bezocht recentelijk Sillicon Valley. Op 22 februari deelt ze haar ervaringen en gaat ze met de deelnemers in gesprek over de Big Brothers.

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van samen werken, in de context van de nieuwe economie. De WIN Werkkring fungeert als een proeftuin voor de toekomstige arbeidsmarkt. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan. Kijk ter inspiratie op Part-up.

Meedoen is samen WINnen
Door actief te worden in de WIN Werkkring ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie en draag je bij aan de ontwikkeling van een circulaire arbeidsmarkt, waarin er werk is voor iedereen die wil werken.

* I.v.m. de kerstvakantie is de december bijeenkomst op 21 december.

Delen met vrienden

Locatie

Blended/ unit 17

60 Saturnusstraat

2516 AH Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen